Klasika: Katere filme ste gledali? III

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.785
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A ni babji film?

no judging
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Sem ti dal 5* ker so mi vsi filmi, ki jih predlagaš, všeč
zmaga.gif

Sam sem gledal

DREAM HOUSE - 7/10, lahko bi bil malo bolje posnet

TELL NO ONE - 10/10 - odličen francoski film
cool-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Iščem eno dobro komedijo, se mi zdi kot, da sem ta boljše že vse pogledal. Kakšna ideje?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Larin Izbor - Izgubljeni Princ

Najslabši film zadnjih par let. Ne samo da je zgodba otročja in zelo predvidljiva, pač pa so v njej tako velike luknje, da je zadeva praktično negledljiva. Človek bi rekel da bo film boljši od nadaljevanke, a je žal precej slabši.

Ocena: 2/10 (zaradi res lepe scenografije srednjejadranskih otokov in solidne kamere)

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Iščem eno dobro komedijo, se mi zdi kot, da sem ta boljše že vse pogledal. Kakšna ideje?
kaj pa idiocracy
http://www.imdb.com/title/tt0387808/
PS: pa res dobre komedije imajo vedno nizko oceno

Ja žal je tak, da samo resni filmi-drame poberejo oskarje in ostale pomebne nagrade.More bit film, da si v "bedu" ko ga gledaš, pa še pol nekaj ur razmišljaš o tem.
crazy1.gif
world

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik rawr pravi:

Ja žal je tak, da samo resni filmi-drame poberejo oskarje in ostale pomebne nagrade.More bit film, da si v "bedu" ko ga gledaš, pa še pol nekaj ur razmišljaš o tem.
crazy1.gif
world
pravzaprav se s tem ne morem strinjati
bolj sem razmišljal po idiocracy kot pa po titaniku... razmerje oskarjev pa veš
dobra komedija prikazuje resnično stanje na komičen način in idiocracy gotovo to kaže
kar pa se titanika tiče... ja grozna človeška neumnost ampak film je še vedno beden

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.785
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Larin Izbor - Izgubljeni Princ

Najslabši film zadnjih par let. Ne samo da je zgodba otročja in zelo predvidljiva, pač pa so v njej tako velike luknje, da je zadeva praktično negledljiva. Človek bi rekel da bo film boljši od nadaljevanke, a je žal precej slabši.

Ocena: 2/10 (zaradi res lepe scenografije srednjejadranskih otokov in solidne kamere)

v čem je sploh fora Larin izbor, ne štekam najbolje

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mehiška limonada, posneta na Hrvaškem. Serija se je končala s filmom v kinu, da bi potegnili dodaten denar iz gospodinj in najstnic (in se posledično hvalili s rekordnim obiskom filma).

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:

crazy1.gif
world
pravzaprav se s tem ne morem strinjati
bolj sem razmišljal po idiocracy kot pa po titaniku... razmerje oskarjev pa veš
dobra komedija prikazuje resnično stanje na komičen način in idiocracy gotovo to kaže
kar pa se titanika tiče... ja grozna človeška neumnost ampak film je še vedno beden

Predvsem se mislil na to, da ponavadi pobirajo nagrade in imajo visoke ocene tisti filmi, ki prikazujejo neko žalost, trpljenje ljudi itd.. ponavadi. In to ni prav!!

Komedije v današnjem času enostavno ne morejo.
frown-1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
ja odvisno tudi čigavo trpljenje prikazuje...
pa mislim, da komedije niso nikoli pobirale oskarjev, ne samo v tem času