Klasika: Katere filme ste gledali? III

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Ima kdo kak predlog za žanr pravniških filmov? Stila 12 angry men, Lincoln Lawyer ipd.? Pa da se čimbolj približa realnim situacijam, brez nekih holivudističnih scen :D

Primal fear, Just cause, A few good men...

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Oz the Great and Powerful 10/10

Malo sem pretiraval, samo je lep film za glavo spočit.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Pain & Gain 6/10

za pogledat je, ma pa film tolk lukenj, da ... najbolj smešna pa je tale:

ko gre Lugo na Bahamih v banko dvignit denar, je vse totalno zastraženo, rešetke na full ... no, ko pridejo policaji, pa on uide po stopnicah na prosto in to iz notranjosti trezorja ... LOL

Ostalih pa sploh ne bi opisoval ... no, film za krajšanje časa ... več pa ne.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Huh, RES dober film!

Prisoners 10/10
zmaga.gif

se strinjam, odličen film
tovrstnih trilerjev sicer ne maram in bi ga sicer preskočil, pa me je pritegnila visoka ocena in ta ni iz trte zvita

Po drugi strani sem imel en tak ne-bom-ga-gledal film na lagerju že nekaj časa: Spring Breakers. Pa sem si včeraj vzel čas in ga pogledal, ker so ga vrteli tudi na letošnjem Liffeu. No, ta pa ni upravičil pričakovanj, nekako 5/10 bi rekel. Je pa res osnovna zgodba, ki je jasna že iz naslova, razširjena v nepričakovano smer.

hoomzi

Pripravnik
5. jul 2013
59
0
6
Citat:
Uporabnik Slielay pravi:
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Ima kdo kak predlog za žanr pravniških filmov? Stila 12 angry men, Lincoln Lawyer ipd.? Pa da se čimbolj približa realnim situacijam, brez nekih holivudističnih scen :D

Primal fear, Just cause, A few good men...

A Time to Kill.

Philadelphia, the rainmaker

pa se predlog:
The game (1997) 9/10 na imdbju 7.7 en tak kvalitetno odigran "mindfu*k" triler, zgodbe nebi razkrivu ampak lahko recem da boste 2 ure sedel pred tvjem pa probal ugant kako se film konča in verjetno vam ne bo uspelo:)

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Moneyball - 8/10
Tron-legacy - huda muzika, efekti in Olivia so razlog da nism skenslu tega sranja

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.668
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
The Iceman
zmaga.gif
Bral sem knjigo/gledal intervjuje s Kuklinskim - napis 'po resničnem' je bolj kot ne privlečen za lase, saj je Kuklinski precej nabijal.

Ne vem, ali je Kuklinski nabijal, ali ne. Film je OK.

Poelg tega tudi Elysium
zmaga.gif

hoomzi

Pripravnik
5. jul 2013
59
0
6
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tega ne bi označil kot pravniškega. Je pa dober film.
tut sam nism vedu če je al ni, zato sm napisu "pravniški" definitivno je pa napeta sodba na koncu:) sej verjetno ves kaj mislim, nebi kej vec pisov da ne bom komu filma pokvaru:)

hoomzi

Pripravnik
5. jul 2013
59
0
6
the man who sued god si morm pogledat, zmer k naletim na trailer recem da ga bom pogledu pa pol zmer nekak "pozabm":)