Dejte se prosim v kaki drugi temi o tem menit, zdej je že ene par strani samo o tem v kater kino je dober it in v katerega ne..
The Wood www.imdb.com/title/tt0161100/
Zadnjič je bil torrent na partisu, pa sem pogledal imdb oceno in me nekako ni premamila. No, plot se mi je zdel dovolj zanimiv, da sem film zdownloadal in bil po ogledu precej zadovoljen. Gre za napol komedijo, na pol romantično dramo, na pol nek roman, vsega po malo skratka.
Zgodba ima dva časa dogajanja, prvi in glavni je v sedanjosti, ko se eden izmed neločljive klape treh prijateljev poroča, drugi čas dogajanja pa se spreminja in spremlja njihove zgodbe iz otroštva do sedanjih let. Glavni liki so trije črnci iz Inglewooda, LA, ki so skupaj zrasli gor. Ko eden izmed njih - Ro - izgine nekaj ur pred začetkom poroke, ga morata druga dva najti. Ro-ja kmalu najdeta, ta pa ni prepričan, če se sploh želi poročiti. Zgodba nas nato popelje skozi njihovo odraščanje, vse prigode, od prvega šolskega plesa, prve ljubezni, prvega seksa, do raznoraznih neumnosti, ki so jih skupaj počeli.
Prijeten film, kar nekaj prizorov ob katerih se lahko nasmehneš, ko se spomniš samega sebe v teh letih. Vsekakor priporočam ogled.
Ocena: 7,5/10.