Klasika: Katere filme ste gledali? III

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
El Cuerpo 9/10

Odličen film. Na razplet ne bi niti malo pomislil, tudi zato, ker so podatki (število let) čudno nametani, al so samo mene zavedli.
Razplet je enkraten
aplauz.gif
, moti me samo čisto čisto zadnje dejanje. S tem dejanjem ves "trud" izgubi smisel.

* Obvezno za gledat.
Podpišem - res dober film

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Sveæenikova djeca

Nekaj med komedijo in (hm?) dramo. NI glih "must see", je pa OK za krajšanje časa ... vsekakor pa boljši od mnogih naštetih tule gor.

7 / 10

Sem si ga ogledal z visokimi pričakovanji, predvsem po "tipičnem balkanskem humorju", vendar bil razočaran. Pričakoval sem nekaj v stilu srbske Parade. Ocena je dokaj realna, čeprav mogoče bolj med 6 in 7. Kakor praviš, če ni drugega na lagerju, je uredu za pogledat.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
R.I.P.D. - 7/10

Bom kar uporabil komentar iz IMDB:

"R.I.P.D. is exactly what it looks like. The plot was not mind-blowing but it was good enough to hold my attention, the acting was not Oscar worthy but they did a very good job in their respective roles and it wasn't the funniest thing I've ever seen but I did laugh. I would almost categorize this as an action before a comedy, it's got quite a bit going on! "

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
kolega, na ignor ste.

3dja ni v koloseju MB. Povejte odgovornim, da naj zaprejo halo. Če kdo slučajno kdo koga pozna tam.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Dejte se prosim v kaki drugi temi o tem menit, zdej je že ene par strani samo o tem v kater kino je dober it in v katerega ne..
wink-1.gif

The Wood www.imdb.com/title/tt0161100/
Zadnjič je bil torrent na partisu, pa sem pogledal imdb oceno in me nekako ni premamila. No, plot se mi je zdel dovolj zanimiv, da sem film zdownloadal in bil po ogledu precej zadovoljen. Gre za napol komedijo, na pol romantično dramo, na pol nek roman, vsega po malo skratka.

Zgodba ima dva časa dogajanja, prvi in glavni je v sedanjosti, ko se eden izmed neločljive klape treh prijateljev poroča, drugi čas dogajanja pa se spreminja in spremlja njihove zgodbe iz otroštva do sedanjih let. Glavni liki so trije črnci iz Inglewooda, LA, ki so skupaj zrasli gor. Ko eden izmed njih - Ro - izgine nekaj ur pred začetkom poroke, ga morata druga dva najti. Ro-ja kmalu najdeta, ta pa ni prepričan, če se sploh želi poročiti. Zgodba nas nato popelje skozi njihovo odraščanje, vse prigode, od prvega šolskega plesa, prve ljubezni, prvega seksa, do raznoraznih neumnosti, ki so jih skupaj počeli.

Prijeten film, kar nekaj prizorov ob katerih se lahko nasmehneš, ko se spomniš samega sebe v teh letih. Vsekakor priporočam ogled.
Ocena: 7,5/10.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Thor 2 2013 7/10

Gledal 3D, ni nekih posebnih efektov, da bi moral gledati prav 3D.

Glede filma: za mene osebno boljši kot prvi, a še vedno to ni to, akcija sicer je, ni pa film neki presežek, 2 uri pa je hitro mimo. No, vsaj Natalie notri je cuker
roza.gif

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
6. noč grozljivk v Kinodvoru:

Srhljivec (The Tingler) - 6,5/10 - pričakoval sem veliko več, zgodba je sicer dokaj zanimiva... sam vseeno to ni to.

Zakleti 2 (Insidious 2) - 8,5/10 - dobro nadaljevanje prvega dela, edino malenkost preveč hollywoodsko.

Najdražji (The Loved Ones) - 7/10 - premalo dodelana zgodba in liki... aja pa čist preveč krvi, vsaj za moj okus.

Srp maščevanja (Kim Bok-nam salinsageonui jeonmal) - 8,5/10 - na začetku malo dolgočasna zgodba razkrije v kakšni bolni družbi živimo. Brutalno, pač v stilu azijskih filmov.

Carrie (Carrie) - 5/10 - tu sem si privoščil 30 minut spanja, ker je bilo vse skupaj preveč ZF.

Konec (Fin) - 6,5/10 - že videna zgodba o skupini prijateljev, ki skozi zgodbo izginjajo. Na začetku je izgledalo, da ima vse skupaj še nekakšen potencial, a se na koncu vse skupaj razvodeni.

Je bil še kdo drug na tem programu?

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Dirka življenja (Rush) - 7/10 - ne gre za kakšen presežek. Glede na to, da poznam celotno zgodbo, je bil film enostavno prekratek in se vse odvija prehitro. Pozitivno sem bil presenečen nad uporabo efektov pri dirkanju, saj ne pretiravajo tako kot to ponavadi počno v dirkaških filmih.