Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Je pa res da je to prvi Skandinavski film ki sem ga gledal.. pred časom sem videl nekaj priporočil za neke Norveške in razne ostale filme pa me je nekako njihov jezik odvračal... Mogoče kak predlog?

Npr. Bergman je švedski in evropski klasik...je pa res, da so njegovi filmi zahtevni.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
My name is Khan!
Priporočam ogled raznim 8888 tipom ljudi, da se malo zamislijo, nad sovražnostjo. sebi drugačnim.
Drugače zelo dober film, malo me spominja na Forest Gumpa.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.769
1.581
113
Emona / Carnium
Le gamin au vélo (The kid with a bike) - 8/10
Film, ki prikaže zgodbo otroka iz t.i. normalne družine. Kako lahko neznanec razume in poskuša pomagati otroku. Tudi primerno za 8888
evil.gif

Paul - 6/10
Rahlo razočaran. Očitno so vse dobre fore spravili v trailer.

Drive - 5/10
Kljub temu, da sem lahko bral negativne kritike različnih uporabnikov, sem si film ogledal. Lahko se samo strinjam z mnenji nekaj strani nazaj. Vsebinsko nič posebnega. Ja, super, da glavni igralec "oživi" ampak to nekako ne reši filma. Sicer pa super kamera in tudi glasba.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.263
113
42
Ja kaj ma ta moj komentar veze na snemalno tehniko in filmski žanr..pač komentiral sem film ne pa tvojo izjavo. Na začetku nisi pa itak nisi omenjal snemalne tehnike...Da ne govorim da se pri Trollhunterju pojavijo scene posnete z drugo kamero medtem ko je pri BWP kao posneto vse na isto kamero...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Parada (2011) - kar se for in komičnih vložkov tiče mu dam 8, sama zgodba je pa za 4,5 ... overall ful dobr film, se ful nasmejiš.
Tropa de Elite 1 - 8/10 - Hud film, zelo podoben Božjemu mestu, ki pa mi je bil malenkost boljši od tega.
The Help - 8/10 ... zlo dobra drama ... pokaže položaj črnskih služkinj na precej objektiven način, ne igra na čustva gledalcev na tist tipičen osladen način.
Crazy, stupid Love - 7/10 ... soliden, lahkoten in sproščujoč film.
Tree of life ... pogledala sem samo pol filma, ampak razen neverjetno lepe fotografije, mi ni ostalo v spominu čisto nič, zgodba me ni pritegnila.

lp

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Parada 9/10 smešen, klišejski, če pa kot priča dejanskemu nasilju poznaš resnično situacijo - hudo krut

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.