Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
The Girl with the Dragon Tattoo - ne vem kako naj sploh ocenim. Film je proti pričakovanju popolna kopija originala, le da so igralci (nekateri) Američani. Original je odličen, tu so pa samo igralci zamenjani, tako da...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če pravim, da je vse popolnoma enako, samo igralci so drugi. Moram dol potegnit original ker se mi zdi, da so še nekatere prizore v istih zgradbah snemali.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
To ti pove vse o ameriški publiki.

Ceneje je naredit cel film + plačat licenco, kot pa američane naučit brat. Pol veš, koliko kvalitetnih evropskih filmov si je povprečen američan že pogledal.
tongue-1.gif

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Jaz tega novega "The Girl with the Dragon Tattoo" niti pogledal ne bom, ker ze po trailerju se vidi, da je zadeva skor identicna svedskemu originalu. Pa se unega "James Bonda" ne prenasam.

@pediater
Ja lahko bi sinhroniziral film v anglescino,bi bilo ceneje, sam ni to za americane...morjo mislt da je to njihov film
smile-1.gif

Pa ze par let nazaj ko sem gledal Insomnia, ki je enako kopija norveškega filma, se mi je original zdel boljsi, ceprav v ameriski Insomnii igra Al pacino, R. Williams in Hillary Swank.

LP

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
Ne, je trilogija.. Millenium Trillogy + tale nova holivudska verzija
wink-1.gif

- Män som hatar kvinnor
- Flickan som lekte med elden
- Luftslottet som sprängdes

So tri knjige in trije filmi. Sem pogledal vse tri in so odlicni.
LP

No končno, po dolgem času eden pameten predlog! Sem vsak večer pogledal en del, res za pogledat! Ameriško verzijo pa niti nevem če bom gledal če vsi pravite da so ti trije deli neprimerno boljši... Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Je pa res da je to prvi Skandinavski film ki sem ga gledal.. pred časom sem videl nekaj priporočil za neke Norveške in razne ostale filme pa me je nekako njihov jezik odvračal... Mogoče kak predlog?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
The troll hunter - jaz še nisem gledal, ampak baje je treba vse skup kot komedijo vzet, saj naj bi bili vsi igralci znani norveški komiki. Morm malo pobrskat še po disku, sigurno mam par dobrih, samo se zdaj iz glave ne spomnim.

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
332
183
43
Kingston town
Eh the troll hunter je bolj tako tako, narejen je v stilu blair wictch project. Če ti je všeč skandinavska "mitologija" ti bi znal bit vredu, mene ni najbolj prepričal.Kot je killahKhan napisal je res bolj komedija.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Jaz sem danes gledal tako neumen film, da ti pamet stane. Naslov je hunting till death. Ne gledat tega to je žaljivo za povprečno inteligenco.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.