Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
..knr...

Podnapisi za War horse na partisu (vsaj meni) ne "potegnejo". Ima kdo?
uf-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Parada (2011) - kar se for in komičnih vložkov tiče mu dam 8, sama zgodba je pa za 4,5 ... overall ful dobr film, se ful nasmejiš.
Tropa de Elite 1 - 8/10 - Hud film, zelo podoben Božjemu mestu, ki pa mi je bil malenkost boljši od tega.
The Help - 8/10 ... zlo dobra drama ... pokaže položaj črnskih služkinj na precej objektiven način, ne igra na čustva gledalcev na tist tipičen osladen način.
Crazy, stupid Love - 7/10 ... soliden, lahkoten in sproščujoč film.
Tree of life ... pogledala sem samo pol filma, ampak razen neverjetno lepe fotografije, mi ni ostalo v spominu čisto nič, zgodba me ni pritegnila.

lp

Parado si gledala v kinu al' ... ?

V kinu, ja.
smile-1.gif
Na pašnikih ga verjetno še ni?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.769
1.581
113
Emona / Carnium
Citat:
Na pašnikih ga verjetno še ni?
Jas tebe fprašam.
grin1.gif

Se kar precej pasem, pa ga še nisem našel.

Sem pa gledal Montevideo, bog te video. Za razliko od večine drugih filmov (srbskih), ki so nastali v zadnjih letih, se mi je zdel veliko bolj pozitiven in zabaven. Všeč mi je, kako Bjelogrliæ prikaže mentaliteto ljudi tistega (1930) časa in prostora (nacionalno-političnega), čeprav uporabi precej stereotipnih prijemov (ter skoraj hollywodsko prozornih twistov) in klasičnih, skoraj nepogrešljivih, pristnih kletvic. Film je zabaven, za pogledat. To je pa tudi vse.
Ocena: 7/10

B81

22. jul 2007
36.955
10.515
113
KSZ

The day before disclosure.

Noter nastopa ženska, ki pravi, da je bila na plovilu in da so ji povedali, da so bili tu že od nastanka človeka...potem pa še reče, da se nuklearna vojna ne bo zgodila, ker bi oni to preprečili...
Škoda, da je njen intervju proti koncu filma, ker bi lahko že prej nehal gledat!

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Ja ni glih akcija...bolj hrana za možgane.

Priporočam ogled vsem ki se sprašujejo Kako vzgajamo otroke?
wink-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Včeraj mi je končno uspelo pogledati Tucker and Dale vs Evil ... zlo dobra komedija, sem se ful nasmejala, tko da priporočam za sprostitev
smile-1.gif
ocena 8,5/10

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
aja, a je kdo že gledal Norveški gozd? Zadnjič sem gledala kakšne pol ure pa me je po tistem čudaškem stokanju in dvominutnem seksu v začetku filma vse minilo. Se ga splača pogledat do konca?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Dead Snow (2009)

Ne vem, no. Sem nehal gledati, ko je s sekiro pomotoma svojo prijateljico. (ne ker je tako slab, ampak sem šel nekaj bolj zanimivega delat)
Se splača pogledat do konca?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
aja, a je kdo že gledal Norveški gozd? Zadnjič sem gledala kakšne pol ure pa me je po tistem čudaškem stokanju in dvominutnem seksu v začetku filma vse minilo. Se ga splača pogledat do konca?

Tak film moraš gledat v dvoje
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.