Klasična analogna pstn naročnina telefon ponudniki ?

bev

Majstr
25. apr 2017
372
257
63
Problem je številka. Taki starci bi potem vsem svojim dementnim prjatlo morali javiti novo številko ...... kdor nima starcev doma si težko predstavlja vse težave :)

• Všeč mi je
Reactions: mercedes

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.134
475
83
Problem je številka. Taki starci bi potem vsem svojim dementnim prjatlo morali javiti novo številko ...... kdor nima starcev doma si težko predstavlja vse težave :)

dokler jim ne omeniš, da je mobilc 3x cenej na mesec pa še menjo se lahko neomejeno:) Sem tudi sam šel čez to... včasih je najboljš kr kupt, prnest, pokazat, pol se pa že navadjo. sam starga moreš stran dat:))

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.193
4.059
113
dokler jim ne omeniš, da je mobilc 3x cenej na mesec pa še menjo se lahko neomejeno:) Sem tudi sam šel čez to... včasih je najboljš kr kupt, prnest, pokazat, pol se pa že navadjo. sam starga moreš stran dat:))

No saj telekom na pstn tudi omogoča za 3,32€ neomejeno telefoniranje po na fix telefonske in za 6,32€ na Fix in Mobil ampak po moje to malogdo ve.

Samo Telemachu se ne zdi pomembno da bi v svoje pakete stacionarne telefonije dodal tudi klice v mobilna omrežja in tako imamo že 10 let sramoto z 200 min v na stacionarne številke in Balkan party na fix telemach sbb in kaj že imajo po Balkanu,

• Všeč mi je
Reactions: mercedes in Fusionn

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.193
4.059
113
To ja.
Samo moj foter ti bo zrecitiral fix telefonsko mobilno pa če bo listek najšel.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Ne rabi, pokliče na mojo številko ki mi jo jaz dam in imam njegovo; pisat pa menda zna, da bo imena našel v imeniku. ;)