iPhone 6 RESTORE

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
sm najdu devices, samo back upa izpred 10ih dni ne izpiše, jaz pa sem prepričan, da sem naredil back up pravilno. no, očitno ga nisem, samo, kot sem že prej povedal, je računalnik kazal na iTunesih vse 4 stepe backing upa..... res ne vem...
frown-1.gif

Ce tam ne pokaze backupa, potem ga ni na tem racunalnku... Zakaj ga ni, pa pojma nimam... Nekaj se je ocitno zalomilo ...
frown-1.gif

Sedajle ravno delam za test backup na racunalniku, na katerem ta iPhone se ni bil backupiran... Pa ni nobenih "step-ov" ... Samo pise zgoraj "Backing up blablabla ..." in progress bar se premika od leve proti desni ...

iTunes-20151113-074110.png

Vcasih je res tam kazalo korake ...

Si probal ze ITunes mogoce nadgraditi na zadnjo verzijo >> https://www.apple.com/itunes/download/

Mogoce si prej naredil backup na starejsi verziji iOS sedaj pa imas na iNapravi zadnjo verzijo, za katero mogoce potrebujes novejso verzijo iTunes ...

Nazadnje urejeno:

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
iMM je bil tok prijazen in mi je cel računalnik prečesal in se očitni ni shranil tisti back up... Je pa z nekim programom uspel restorat nekaj podatkov (ne pa vseh) iz tega kritičnega dne, pa je bilo včeraj pozno in še nisva zaključila.... bova danes popoldne nadaljevala...

res mi je bed, ker sem imel meni pomembne fotke gor... upam, da jih vsaj nekaj dobim nazaj...

Res ti hvala za pomoč.
lp

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Zdej me pa yebe še to, ker si ne morem YAHOO maile naštimat na telefon. GOOGLE mail je normalno sprejel, YAHOO pa ne????

S tem, da če dostopam do YAHOO mailov preko Safarija pridem v mail, preko Settingsov->mail->add account - tam pa mi odpre maila, da bi ga mel shranjenega in da bi dostopal prek mail aplikacije...??

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Zgleda ima Yahoo probleme s serverjem, tudi meni ne deluje vpis preko njihovega api-ja za iOS mail.

@Jest glede backupa, na disku je easus recovery našel en iTunesov backup (tega istega telefona) iz 2.11 ko je backup bil dejansko narejen, ampak se je čudežno zbrisal (verjetno ga je iTunes, ker postopek ni bil končan, čeprav je menda kazalo da je backup končan). Ta backup sma zdaj obnovila, danes popoldan pa boma pogledala kaj vsebuje in če je sploh kaj uporabnega.