Sam zakaj bi rabu podmazovat pa odvtnike ce je vse posteno
samo nacionalisti mal pluvajo po njem
Ko si enkrat pri koritu konkurenca ne počiva in komaj čaka na usodno napako, da se stolčki zamenjajo.
In da imaš ljubi mir pač plačaš če lahko. Če ne moreš, pa odletiš kot knof na gatah. In da lahko plačuješ moreš kakšno provizijo potegnit. Eni imajo 15%, drugi imajo svetovalne pogodbe. In tako kot pri večini problemov, se težavo rešuje na koncu. Kot primer z migranti - zakaj ne rešujejo zadev na izvoru? Zakaj v Zokitovem primeru ne uredijo zakonov tako, da bi Zokita lahko sesul? A veste zakaj? Ker imajo vsi, ki sprejemajo zakone koristi od tega. Ali preko Zokita ali pa preko koga drugega, ki tudi tako izkorišča zakone. In vsa predrkavanja na forumu o tej politiki so čist brezvezna, škoda vsakega bita, za vsako črko na to temo, ker mi kot raja/ovce ne moremo čisto nič spremenit. Nehajmo se že slepit, da mi postavljamo vlado in odločamo. res. Mi si edin ventile lahko spucamo na forumu ali pa za šankom, no, kar pa tud ni slabo.
Mislim pa da, kar hoče Softi izpostavit je, da ga 3/4 njegovih nasprotnikov ne more, ker je srbijanc. Če bi bil slovenec in počel enake stvari, da ga pol manj pljuvali. Mislm, da to hoče Softi povedat.