Alko se je res obrnil na boljše....včasih ti ni blo nič jasno ko si ga bralTega nisem znal napisat, občutek pa že nekaj let.
Vmes je tudi Alko spremenil mnenje ( kot kaže ), čeprav je osmica že pred leti opozarjal.
Alko se je res obrnil na boljše....včasih ti ni blo nič jasno ko si ga bralTega nisem znal napisat, občutek pa že nekaj let.
Vmes je tudi Alko spremenil mnenje ( kot kaže ), čeprav je osmica že pred leti opozarjal.
Zemo je le zemo, četudi samo 50%.Po prebranem izgleda kot da je Softi osebno prizadet, ko se kritizira Jankovića.
Mislim pa da, kar hoče Softi izpostavit je, da ga 3/4 njegovih nasprotnikov ne more, ker je srbijanc. Če bi bil slovenec in počel enake stvari, da ga pol manj pljuvali. Mislm, da to hoče Softi povedat.
Ker je janko solastnik.
to si pa povezal kako?On je brezmadezni. Samo nacionalisti mu nagajajo... tko nekak nekateri zelijo zadevo predstavit
Kdo stoji v vrsti za pluzenje?
Ja to je tudi meni zeloooo zanimivo da se noben ni upal kupiti parcele...
Ampak mimgrede kako tako vrhunski biznismen tolk dolga naklofa?
O kakšni zemlji se gre? Ne razumem Softija kako je lahko tako enostranski?
Po prebranem izgleda kot da je Softi osebno prizadet, ko se kritizira Jankovića.
Eden redkih, ki mu ni pokazal hrbta. Karakter.
Tega nisem znal napisat, občutek pa že nekaj let.
Ko bi Slovenci znali tako brezpogojno skupaj držati.
ne, ne...boli mene za njega. men je zanimiv kako se ukvarja samo z njim.
Tebi se ne sanja ker kot vedno znaš samo blefirat... Tile so lepi primerki slabega menedžmenta....mmm..mariborska nadškofija?
tuš
ah ne
a je bil james cook?
bombradier včeraj berem
agrokor
a ja..spet grem na jug..
čak..saab...
GM
..
ah ne..recimo francija....... in nam koncu amerika.
vem da se ti ne sanja..
A poL boš letos Janšata volio?ne, edini v tej debati, ki je dojel, da dokler nisi pravnomočno obsojen si nedolžen in istočasno, da na sodišču ni pravice. zelo dobro sem se naučil kaj so dokazi, kaj je resnica, kaj je manipulacija in kaj je sodba.
za večino tukaj je zoki kriv, čeprav je samo obsojen, jaz pa trdim, da je isti kot drugi, tisti, ki so bili obsojeni. ampak kot vedno povprečen Janez ne zna brat in ne razume, da je isti, ista kri, mentaliteta, obnašanje, razlika je le, da ni bil obsojen, ker na sodišču ni resnice, so dokazi, so sodbe, sodbe za katere še nikoli nihče ni odgovarjal.
ampak ko se janez primer kite..jo vleče do onemoglosti.
No pač ni mu za zamerit.....nije on od Avde....jer Avdo ima kćer a veŠ...- Da sem dolenjsko teslo ( ), si lahko še bolj žaljiv? Vsaj geografije se nauči, preden pišeš kozlarije. Sem kranjc, torej kvečjemu "kranjsko teslo", ti teslo neumno !
james cook slab management?Tebi se ne sanja ker kot vedno znaš samo blefirat... Tile so lepi primerki slabega menedžmenta....
Torej, Kaj pa ce pac ni najboljši poslovnež? Zelis to povedat. Lepo.
A poL boš letos Janšata volio?
Samprašam