Kje že najcenejše RayBan-ke?

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Imas se opcijo, da kupis prek neta 15 modelov.. klinc en ti bo ze odgovarjal. Bodo pa cenejsi, kot pri nas.
evil.gif

Pri nas so cene res pretirane, nic ne recem. Samo nekje moras pa tudi sprobati ocala.

Tud to bi bila dobra opcija.. kupiš v tujini za pol cenej kot pri nas, če ti paše jih obdržiš, če ti pa ne, jih pa prodaš za 10 eur več in imaš še za dva pira. Potem pa spet vse ponoviš z novim modelom očal
cool-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Niti ni dobra opcija. Tako na blef sem kupil troje ocala, na papirju so se ujemala z neki modelom, ki vem, da mi odgovarja. No, odgovarjala mi niso nobena, prodat jih pa kljub temu, da sem jih dajal 15-20% nizje od najnizje cene na netu nisem mogel. Potem sem jih dobesedno posenkal zlahtnikom.

Je pa tudi izbira ze sedaj pri nas kakrsna je. Rayban od kar so ga prevzel makaronarji me niti najmanj ne gane, vse ostalo pa je kakor je. Lahko naletis na najnovejs model, a v vecini je 2-3 sezone staro vse skupaj...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
174
63
38
Kam v LJ naj grem jutri testirat očala? Pa da imajo čimvečjo izbiro. Naročil jih bom potem na Otticanet. V kolikem času pošljejo očala?