Citat:
Uporabnik matofill pravi:vsakemu počasi jasno, da ga čaka kmalu zelo velik strošek bloka baterij !
To drzi le za EVje, ki nimajo ustreznega termalnega menedziranja baterije.
Citat:
Uporabnik matofill pravi:vsakemu počasi jasno, da ga čaka kmalu zelo velik strošek bloka baterij !
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Res ne vem zakaj se sedaj usajaš, zgledalo je kot da potrebuješ nasvet "Kje prodati avto?".
Lahko samo rečem za 10k € nikjer, za 7k € pa kjer hočeš, to je realnost, face it.
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Sam sem ga imel 1 teden na testu. Simpatično mestno vozilo, ker je avto že starejše generacije / tipa baterije / dometa, več kot 7-8k ni realno.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Vsekakor predlagam, da se potrudiš pri oglasu, začne se pa z natančnostjo (ja, zaj... si moj nick).
Ker resni kupci bodo naredili obvoz ob šlampastem oglasu z visoko ceno.
Citat:
Uporabnik map pravi:
Hm, glede na to da imaš doma bicikl za 7 jujev, pa da si za novo gajbico dal 30 jurjev, ti verjetno gnarja ne primankuje. Da ne boš rabil donirati kakem rdečem križu ali kaki drugi pijavki, ti priporočam naslednje:
V dobro soprebivalcev v Sloveniji ga doniraj meni. V zameno te peljem na družinsko pico, 2 pira zraven, pa še six pack za popoti. Aja pa prepis in uveritev plačam. Deal?
Rešiš se vseh muk z raznimi produkcijami, najmenju pičk, zajebavanja z oglasi in nemščino, itd. Mater sem jest dober človek.
Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Ta se že leto in pol prodaja:
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11236161
Začetna cena je bila 75k€.
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
A je tedla že kaj napredovala pri izdelavi da ni vse plastik fantastik?
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Sam sem ga imel 1 teden na testu. Simpatično mestno vozilo, ker je avto že starejše generacije / tipa baterije / dometa, več kot 7-8k ni realno.
Še enkrat, model sprašje kje prodat in ne za koliko prodat?
zanj bo dobil toliko, kot bo kupec plačal?
Kje prodat je pa vprašanje?
Ekonomisti in cenilci rabljenih vozil, bo šlo?