Ne samo da se vsakemu lahko zalomi. Nekateri pac izberejo da bodo raje beracili. Tko ot mas ljudi ki si domov navlecejo vse mozne smeti tko mas tud take ki beracijo. Pa niso lacni. Ampak ce ob tem ko vidis beraca dozivis tak izpad kot si ga potem je s teboj nekaj narobe. Enkrat bos videl nekaj hujsega pa te bo kap.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Praviš, " izliv čustev".
Še enkrat, kot sem že nekje na začetku povedal: to ni bil cigan! Bil je slovenec, 40. let, torej v najbolj plodnem življenjskem obdobju. Takrat je človek najbolj produktiven.
Naša država pa dovoljuje, da se gredo taki ljudje berača - nekateri pa to tule celo zagovarjate, kot da je v redu!
Hec je, da se zares lahko vsakemu v življenju zalomi. Usoda pač.
Vendar imamo državo, ki jo vzdržujemo zaradi nekaterih principov. Eden od njih je prav človeško dostojanstvo, torej pravica do dela in dostojnega plačila zanj. Nič več, in nič manj ni potrebno!
Če država noče poskrbeti za svoje ljudi, - jo naj gleda klinc!
In če bi bilo še enkrat leto 91, je veliko vprašanje, če bi še enkrat nesel svoja jajca tja, na tnalo.Saj zame ni bilo tako hudo, je pa izpadlo hudo za nekaj naših, kjer se zopet vidi visokost naše države. Pustili reveža na 400 evrih in postelji -" naj ga čim prej vrag pobere, da ne bomo imeli problemov več z njim!"
Še enkrat, vrag naj vzame tako državo. Upam, da nama ne bo treba prosjačiti po bajtah, tako kot temu danes. Tebi in meni.
Tvoja analiza kam gre tvoj denar in posledicno obracunavanje z menoj pa je potrdila to kar sem napisal v prvem postu - vsake toliko dobis preblisk in grozis, zalis, itd druge uporabnike. Ce te beraci tko iz tira mecejo pojdi do zdravnika po pomirjevala. Za mojo placo oz sluzbo pa ne skrbi. Dobim jutri drugje ce zelim tako da se glede tega ne rabis vznemirjat.