Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Zadnjič je Demz obtožil Stardeca, kaj vse mu je počel v preteklosti in nikjer nisem zasledil, da bi Stardec to zanikal ali negiral. Kaj sedaj Stardec? Je bilo to res, ali je Demz lagal?
Čist slučajno sem opazil, da se me tukaj nekaj omenja.
Fadilče, tako ti bom povedal.
Če še nisi opazil je Demz en neumen rdečuharski kljukec.
Kadar Demz, ali pa kdo drug, tukaj napiše kaj o mojem privatnem življenju, meni to zelo odgovarja, saj vsi po vrsti v temo brcajo. Take neumne budalaštine napišejo, da se mi prav dobro zdi. Bolj ko brcajo v temo, bolj je moja zasebnost neodkrita.
In zato jaz teh njihovih neumnih bedarij, v katerih vse mogoče trdijo, kaj vse, da sem jaz bojda bil in kaj vse da sem jaz bojda zdaj, sploh nočem zanikat, ker bi s tem morebitnim negiranjem jaz svojo zasebnost razgaljeval po sistemu izločanja.
Torej, primer, da boš lažje razumel moj način delovanja;
Če npr en bebavi Demz tukaj začne zatrjevat, da me pozna iz kake fešte, da, kao, ve kaj sem delal v preteklosti in da sva se midva pogovarjala itd..... jaz pa točno in zanesljivo vem, da to ni res in da demz laže naklada, ker se midva niti slučajno ne poznava ali pa demz zgolj napačno sklepa........to meni neizmerno paše. Če bi jaz Demzu rekel da to, kar trdi, ni res, bi lahko on začel mojo zasebnost odkrivat po sistemu izločanja. In bi rekel:
- Aha, stardec pravi, da ni bil komunist...torej iščem ga lahko med nekomunisti.
-Če stardec pravi, da ni bil aparatčik....torej, ga ne iščem med aparatčiki.
-Če stardec pravi, da ni bil inšpektor....torej ga ne iščem med inšpektorji
- če strdec pravi, da ni delal v javni upravi...ga ne iščem v javnem sektorju
itd, itd...
Sistem izločanja se temu pravi. Če ni to, je pač nekaj druzga in se spet nekaj druzga izmisli, pa potem čaka, ali bom zanikal ali potrdil. Krog "osumljencev" se z izločanjem oži in na koncu lahko z izločanjem, prideš do tistega kar si hotel zvedet.
Enako, kot v moji debati o mojem vrhunskem cvičku.
Eni tukaj bi želeli, da jaz izdam točno oceno svojega cvička. Ne smem!
Če bi jaz vsako leto objavil konkretno in točno oceno svojega cvička, saj je ocena javna, bi lahko te zlate ocene nekdo analiziral in: hop cefizelj, te ocene so od stardecovega cvička.
Torej Fadil, če bi ti rad izvedel kaj o moji zasebnosti in o moji preteklosti, ti svetujem, da raje verjameš meni in mojemu pisanju, ne pa Demzu. Jaz bom definitivno o sebi povedal več resnice kot on. Ampak povedal bom samo toliko kot mislim, da je še pametno povedat.
Demzovim blodnjam in njegovim lapanjem o moji preteklosti, se pa samo
NASMEJIM