Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
dsf in robi vidva sta dejansko malo motena in povsod vidita komuniste... pa čeprav so komunisti osamosvojili slovenijo (jeba knede).
dokler ste imeli polno rit vsega ste bili tiho in podpiral LDS itd itd... sedaj ko je marmelade zmabnkal in je ostala samo še suha kruhova skorja pa s prstom kažete "oni so kradli"...
kradli so vsi. pa kar spomnite se še par let nazaj se je v medijih in v družbi ganjala "mantra" da se proizvodnja ne splača da slovenija je in bo visokotehnološka razvojna država... da umazane proizvodnje ne sme biti... in je ni.
bedaki
Citat:
Taki (A SE GA SPLOH ŠE KDO SPOMNI ) ko Virant.......bolj papeški od papeža......zato je pa tud šel v ku.....
Bog nam pomagaj če se zgodi druga osamosvojitev in nas bodo taki osvobajal kot ste vi 3je.....
Citat:
...kradli so vsi...
Citat:
kamelči v dnevniku je bil kar velik članek o razpustu zares-a. ampak a ves je potrebno PREBIRAT da kaj PREBERES...
Citat:
ja kameleon sem dojel.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:zares je bil mrtev že dolgo časa. ne vem zakaj naj bi bila pomembna novica to, da so jo še formalno ukinili? jaz janše in njegovih bedarij ne spremljam. spremljam pa vse rabote tako levih kot desnih...
sedaj ko je JJ in kompanija ustanovila tv in radio tudi vsi pišejo o tem in delajo reklamo. a ni v redu?
Kaj pa ti kljukec Demzastični mene omenjaš v tvojih posranih zablodah?Citat:
Uporabnik Demz pravi:
... da vam ušesa navijem!
Tisti, ki se tule oglašate glede preteklosti, ala Stardec, Stieber, Dsf, Osmica, ... prokleti konzervativci!
Pravkar je bil na mojih vratih berač!, ki je ponujal neke ročne izdelke, da bi kaj zaslužil za golo življenje.
V dno duše me je sram, samemu pred seboj, , da sem to doživel, saj smo celo življenje posvetili ravno temu, da bo človeško življenje v naši državi dostojno.
Prekleti buzeranti, samo oglasite se še kje v kakršni koli debati okoli tabelih, rdečih, plavih, črnih ... (dodaj poljubno!)
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Temu dogaja, očitno mu je nekdo priskrbel napačne tablete !
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Alkoholik, bedak si kvečjem ti. Nikoli nisem glasoval za levo stranko. Če si bil ti neumen, to ne pomeni da smo tudi ostali. Ko tako rad omenjaš Zvon. Ja naredili so veliko bedarijo, toda zaradi tega ima Slovenija kar razvito optično omrežje, dokler ni bilo T2 se je ooptiki le sanjalo. Kaj pa je ostalo od firm iz foruma 21? NIČ!
Edini dokazani trgovec z orožjem je Kučan (kontejnerji z orožjem na MB letališču, Izraelske havbice, izraelsko zastarela municija...). Kljub temu da veš, da se trgovcev z orožjem (pa tudi kršilce človekovih pravic, lopove...) ne voli pa komunisteki vseeno volite stranke, katere vam edini dokazani trgovec z orožjem in šef trenutno največje lopovske organizacije F21 servira nekaj dni pred vsakimi volitvamiCitat:
saj tudi stranke prekupčevalca z orožjem se ne sme voliti...