Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
jaz sem čipal pri competence tuningu (tuner.at) , vsekakor priporočam, obvladajo tudi FAP filtre in koliko vem so edini za katere lahko skleneš garancijo pri NSA zavarovalnici (motor,menjalnik,turbo...) ostali dajo garancijo samo na storitev.
Poglej na njihovo spletno stran pod http://www.tuner.at/presse.php,(auto bild) imajo odličen image v A,DE,CH...
Malo še počakaj zaradi motorja... Naredi vsak 15k km, da se mašina vredi ulaufa... Pol pa ni panike čipat, če pa bi mel kakšne težave zaradi garancije pa ti nazaj naredijo
Nevem točno na kak način čipajo v avstriji... Če imajo samo flash je vseeno, kje je pač ceneje... Če ne pa je pomoje boljše it v avstrijo, izkušnje pač naredijo svoje. Pa še garancijo lahko dobiš. Ponavadi tak nič ne crkne, razen če že imaš kaj dotrajano! To pa tak vidijo, ko priklopijo na računalnik in ti priporočajo kaj storit!
nima, le posreduje, tako da zaenkrat če je več interesentov pride tuner iz avstrije in naredi tukaj. Sicer pa imaš na njihovi strani (SLO) kontakte in vprašaj...
btw, meni je naredil preko OBD, peljal sem se pa v Graz na sedež firme, ker sem si želel malo ustvarit mnenje kaka firma je to (da ni kaki garažni one man band).
O garancijah imaš tudi vse napisano.
Ve kdo mogoče kako je s čipanjem in naknadno vgradnjo tega filtra? Baje da eno z drugim ne gre najboljše, pa ali se sploh splača vgradnja takega filtra na 5 let star avto? Gre mi namreč strašno na organ, da kadi
drugače pa sem čipal pri chiptuning in sem super zadovoljen
kadil bo ziher konkretno manj.Problem pri cipanju je, da je posledicno precej vec dima kot pred cipanjem.Ce se ti splaca ves najbolj sam, ker kake olajsave (kot v Nemciji) pri registraciji ziher ne bos dobil.Pri nas bi se k vecjemu kdo tezil zaradi predelanega izspusnega sistema.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.