Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pa se zavedas, da so vsi ti tvoji znanci se 20 let nazaj nalomili vsakega, ki ni pobegnil ko so prisli na intervencijo?
Kje?
Že takrat so počakali, da so se sklofali med sabo, potem pa "intervenirali".
Glej, za šlosarje in podobne ni šel nek presežek inteligence iz OŠ. Napram stari gardi, kjer so bili bodoči policaji odličnjaki. 25 let se v policijo in vojsko zaposluje šrot, ki ni sposoben za bilokaj drugega. Zatopa stari policaji komaj čakajo da se upokojijo.
Kakšne izjave daješ, bi rekel, da si šlosar (po tvoje)
bedarije mečeš ven. Da ti pojasnim, če že napamet govoriš. Če je šel nekdo za šlosarja, lesarja, rudarja je lahko šel tudi zato, ker ga je to veselilo, ker je imel dobro zaposlitev itd. Bo šlo?? To, da so iz OŠ v Tacen hodil odličnjaki je spet bedarija. Ti pokažem človeka, ki je bil v OŠ med taboljšimi in je danes eden boljših podjetnikov z kovinarsko "šlosarsko" šolo???? A ti pokažem človeka, ki je že min 25 let policaj in je v OŠ komaj lezel. V Tacnu je bil pa med srednje uspešnimi. A veš da so v Tacnu tako dolgo pilili predmet, da si znal. Ja, naučili so te.
Strinjam se samo s tem, da eni niso kos policijskemu poklicu, ampak ne zaradi uspešnosti v OŠ, ali šlosarski, lesarski, rudarski, ampak prepotentnosti in višku "umetne" inteligence, ki mislijo da jo nekateri imajo. In če poznaš izobrazbe nekaterih teh, boš videl da so v večini takšni, ki so delali xy šole (kolko so končali niti ne vem) dejasko jim pa manjka ena osnovna stvar. Niso sposobni presoje. In jaz danes ne zavijam z očmi, ko me (če me) ustavijo policaji, ampak samo upam, da me ne bo obravnaval "[cenzura]" Sicer je to v vsakem poklicu, ampak ker te policijski najbolj peče.
Appolo, ko si že omenil. To, da so policaji še pred 20 leti pretepal vsepovprek niti nisem tako opazil. Je pa res, da te je za prekršek, kakšno bedarijo, kakšno neumnost, primazal krepko okol ušes. Pa je bolj prijelo, kot danes položnica.
.
.