kje se končajo pooblastila/se začne nadlegovanje?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.523
2.895
113
v lokalni ostariji
morda je policist rekel da pri njej ne najde napak je pa tvoja samovšečno slišala da na njej ne najde napak...

in res, sedaj si rešil slovenijo, lahko boš zaplodil otroka ker si "zašpecal" policista da je ogovoril tvojo damo. upam da naslednjič zaspečaš še koga. res si frajer...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Hehe ... kera tema ... pr vas pa zgleda bolj slabo zgledajo sodelavci, ker pri nas ni treba "nadlegovat" punc med postopkom, te kar same
smile-1.gif
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

A tiste nad 50-tih letom? Bwahahahaha
grin1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
morda je policist rekel da pri njej ne najde napak je pa tvoja samovšečno slišala da na njej ne najde napak...

sej se je dama morda samo pohvalila pred njim, da nima napak...... on pa jok in stok, kaj jo ima za gledat
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Morebiti ga je hotla pa razkurit...verjetno ve, da organsko ne prebavlja policije pa je vedla na ker knof pritisnit da mu unici dan =)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.812
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Morebiti ga je hotla pa razkurit...verjetno ve, da organsko ne prebavlja nesposobnih ljudi pa je vedla na ker knof pritisnit da mu unici dan =)

popravljeno
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pa se zavedas, da so vsi ti tvoji znanci se 20 let nazaj nalomili vsakega, ki ni pobegnil ko so prisli na intervencijo?

Kje?

Že takrat so počakali, da so se sklofali med sabo, potem pa "intervenirali".

In glih takrat so začeli "delat" tisti, ki so komaj prilezli skozi 3 letno poklicno šolo.
Glede na to, da v vsaki temi, kjer je omenjena policija, izpostavis dejstvo, da so v zacetku 90 let v policijo na dokvalifikacijo sprejemali tudi kandidate s koncano triletno solo, sklepam da so bili to vse tvoji sosolci. Predlagam da si izboljsas samopodobo. Nic manj nisi ce mas triletno solo koncano. Ko bos to sprejel pri sebi se tudi z drugimi ne bos obremenjeval. Vem da je moje sklepanje butasto, ampak nic manj od tvojega namigovanja da so ljudje s koncanimi triletnimi solami kaj manj vredni.

Glej, za šlosarje in podobne ni šel nek presežek inteligence iz OŠ. Napram stari gardi, kjer so bili bodoči policaji odličnjaki. 25 let se v policijo in vojsko zaposluje šrot, ki ni sposoben za bilokaj drugega. Zatopa stari policaji komaj čakajo da se upokojijo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pa se zavedas, da so vsi ti tvoji znanci se 20 let nazaj nalomili vsakega, ki ni pobegnil ko so prisli na intervencijo?

Kje?

Že takrat so počakali, da so se sklofali med sabo, potem pa "intervenirali".

Glej, za šlosarje in podobne ni šel nek presežek inteligence iz OŠ. Napram stari gardi, kjer so bili bodoči policaji odličnjaki. 25 let se v policijo in vojsko zaposluje šrot, ki ni sposoben za bilokaj drugega. Zatopa stari policaji komaj čakajo da se upokojijo.

hysterical-1.gif

Kakšne izjave daješ, bi rekel, da si šlosar (po tvoje)
bedarije mečeš ven. Da ti pojasnim, če že napamet govoriš. Če je šel nekdo za šlosarja, lesarja, rudarja je lahko šel tudi zato, ker ga je to veselilo, ker je imel dobro zaposlitev itd. Bo šlo?? To, da so iz OŠ v Tacen hodil odličnjaki je spet bedarija. Ti pokažem človeka, ki je bil v OŠ med taboljšimi in je danes eden boljših podjetnikov z kovinarsko "šlosarsko" šolo???? A ti pokažem človeka, ki je že min 25 let policaj in je v OŠ komaj lezel. V Tacnu je bil pa med srednje uspešnimi. A veš da so v Tacnu tako dolgo pilili predmet, da si znal. Ja, naučili so te.
Strinjam se samo s tem, da eni niso kos policijskemu poklicu, ampak ne zaradi uspešnosti v OŠ, ali šlosarski, lesarski, rudarski, ampak prepotentnosti in višku "umetne" inteligence, ki mislijo da jo nekateri imajo. In če poznaš izobrazbe nekaterih teh, boš videl da so v večini takšni, ki so delali xy šole (kolko so končali niti ne vem) dejasko jim pa manjka ena osnovna stvar. Niso sposobni presoje. In jaz danes ne zavijam z očmi, ko me (če me) ustavijo policaji, ampak samo upam, da me ne bo obravnaval "[cenzura]" Sicer je to v vsakem poklicu, ampak ker te policijski najbolj peče.
Appolo, ko si že omenil. To, da so policaji še pred 20 leti pretepal vsepovprek niti nisem tako opazil. Je pa res, da te je za prekršek, kakšno bedarijo, kakšno neumnost, primazal krepko okol ušes. Pa je bolj prijelo, kot danes položnica.
.
.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
meni je načeloma vseeno kaj bi ji rekel, pač poklicala me je takoj za tem šokirana rahlo, zgleda je pač ne rajca če ji nekdo obljublja da si jo bo zapomnil pa njeno tablico, stalkanje pač ne paše vsem zgleda, čudno ne
evil.gif

itak, damn stalkers...čez tri minute je pa u calzedoniji nardila selfija s seksi gatam na glav pa pripisom - lih pomirjam nove gatke za mojga štrumfka, a so vam uš€€€€čč??
stupid-1.gif

pomoje te je šokirana poklicala, k je v lajfu končno srečala enga normalnga, ne tebe zategnenca