kje se končajo pooblastila/se začne nadlegovanje?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
boš počas vsaj imel popolno opremo in ko te bo naslednjič ustavil boš hladen ko špricer pa se mu tiho smejal, ko bo štel žarnice in povoje;)
a ni najlepš, ko lahko potem nekoga tko na fino zjebeš;)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kako daleč bi šla ne vem. Dejstvo pa je ja, da če bi bil en tak, da ne bi doma tožla, ampak še mogoče celo selfi nardila pa na FB objavla;)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.813
113
40
MB
niti ni, ker sem nazadnje plačal ker sem baje prevozil polno črto pa je nisem, pa sem vprašal če lahko kaj naredim pa sta mi rekla da ne, ker sta 2 jaz pa sam, pa sta mi rekla, če nebi napihal mi nebi napisala kazni, pihnil sem pa seveda pod dovoljeno mejo (spil eno pivo)
tak da tega ne kupim, policaj ti lahko vedno najde nekaj če mu pač nisi simpatičen, če ne si pa zmisli, itak mu ne moreš nič.

pač mam tako nesrečo, da te 3x v življenju kaj sem plačal za prometne prekrške so ble kazni potegnjene iz riti in jih nekako ne morem videt sploh, tak da ko vidim kakega tega mladega policaja naduvanega nekak ne morem prijaznega delat
evil.gif

aja to s polno črto je blo okol 21:30 na robu rajona, se pravi sta filala dnevno kvoto pred koncem šihta

igi

Guru
13. okt 2007
5.595
1.203
113
Celje
za moj občutek zadeva ni profesionalna. Enako bi rekel za "Apolotov" komentar, kjer omenja, da se pač malce poheca občasno...

In enako je pri recimo zdravnikih, maserjih, trgovcih....komerkoli, ki dela s strankami.

Dokler nisva glih na "ti" ali pa se vsaj delno ne poznava, potem bi me "hec" zmotil. Sploh pa hec v smeri, ki bi že lahko mejil na nadlegovanje.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.813
113
40
MB
nimam želje niti ambicij bit vsem všeč, pričakujem samo korektno izpeljane postopke, pa je pri naših vrlih plavcih to bolj izjema kot pravilo
wink-1.gif

nazadnje me je ustavil en starejši, kontrola prometa, sma se malo pohecala, sem mu še v šali rekel, da jim na astri ne gorijo luči, da sem jim že večkrat blendal pa je reko da more pelat na servis, da na oplu vse crkuje itd, res ne vem, kaj je s temi mladimi policisti ... a je to res sama gamad z negativnim iqjem ? ko ma samo dve opciji, al je kriminalec al pa policaj
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Citat:
Uporabnik igi pravi:
za moj občutek zadeva ni profesionalna. Enako bi rekel za "Apolotov" komentar, kjer omenja, da se pač malce poheca občasno...

In enako je pri recimo zdravnikih, maserjih, trgovcih....komerkoli, ki dela s strankami.

Dokler nisva glih na "ti" ali pa se vsaj delno ne poznava, potem bi me "hec" zmotil. Sploh pa hec v smeri, ki bi že lahko mejil na nadlegovanje.

Sicer se zavedam da sm preveč na free in da se včasih šalim tud ko to ni primerno.....

Ampak ko potegnem črto......raje kdaj zaj.... kot pa da bi živel v svetu z zategnjenimi odnosi.....

Bi mi šlo preveč energije

Sorry prijatel Notranjc
roza.gif

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.722
113
Kako nadlegovanje...ti jo mirkaj da ti ne bo šla na Lisico. Malo že sumim.

Enik

Pripravnik
19. sep 2007
159
0
16
Ljubljana
Ma ja, treba je zjeb.t polcaja, ker mu je tvoja všeč. Pod nujno še Cerarju pismo pisat in Barrosutu v vednost. Tvoji pa "Tomi" vtetuirat na čelo, da se bo vedlo iz katere štale je..
hysterical-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.813
113
40
MB
al pa če pač pustimo da zlorabljajo svoj položaj, sej dokler se 1x nebo pri tebi zgodilo, ni nič narobe ne?
smile-1.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:

Sicer se zavedam da sm preveč na free in da se včasih šalim tud ko to ni primerno.....

Ampak ko potegnem črto......raje kdaj zaj.... kot pa da bi živel v svetu z zategnjenimi odnosi.....

Bi mi šlo preveč energije

Sorry prijatel Notranjc
roza.gif
Ko se pa stranka v postopku malo poheca, pa niste tako razumevajoči.
Takrat bo pa takoj pregled do gat, al pa kakšna izmišljena kazen.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.243
4.801
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
niti ni, ker sem nazadnje plačal ker sem baje prevozil polno črto pa je nisem, pa sem vprašal če lahko kaj naredim pa sta mi rekla da ne, ker sta 2 jaz pa sam, pa sta mi rekla, če nebi napihal mi nebi napisala kazni, pihnil sem pa seveda pod dovoljeno mejo (spil eno pivo)
tak da tega ne kupim, policaj ti lahko vedno najde nekaj če mu pač nisi simpatičen, če ne si pa zmisli, itak mu ne moreš nič.

pač mam tako nesrečo, da te 3x v življenju kaj sem plačal za prometne prekrške so ble kazni potegnjene iz riti in jih nekako ne morem videt sploh, tak da ko vidim kakega tega mladega policaja naduvanega nekak ne morem prijaznega delat
evil.gif

aja to s polno črto je blo okol 21:30 na robu rajona, se pravi sta filala dnevno kvoto pred koncem šihta

koliko pa si napihal in kaj si mu odgovoril na vprašanje če si kaj pil prej?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.950
-397
113
kzs...

no, men je tud tole s prijavo čisto pretiravanje. Pač jo je še malo ogovoril - Tomi, bodi vesel, da imaš tako punco, da še kdo drug za njo pogleda... Pač je zdele policaj, jutri bo komunalc, itn...

skratka, nasmehni se ob takih dogodkih in jih oba štejta kot komplimente.

Kaj bi šele naredil, če bi jo na kakšni žurki kdo ogovarjal, in bi bil zraven?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs...
Tomi, bodi vesel, da imaš tako punco, da še kdo drug za njo pogleda... Pač je zdele policaj, jutri bo komunalc, itn...

Sam pa znaš zbirat komplimente
zmaga.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs...

no, men je tud tole s prijavo čisto pretiravanje. Pač jo je še malo ogovoril - Tomi, bodi vesel, da imaš tako punco, da še kdo drug za njo pogleda... Pač je zdele policaj, jutri bo komunalc, itn...

skratka, nasmehni se ob takih dogodkih in jih oba štejta kot komplimente.

Kaj bi šele naredil, če bi jo na kakšni žurki kdo ogovarjal, in bi bil zraven?

saj se zgodi, da jo kdo ogovori, pa mi ni panike, nisem glih ljubosumen po naravi
grin1.gif

gre se pač za princip, kot prvo gre za uradno osebo, torej se pričakuje tud nek nivo obnašanja, če že more v službi to počet namesto dejanskega dela, naj reče za telefonsko, kot pa si zapomni tablico pa potem poizveduje za podatki ... pardon ampak meni je to rahlo creepy, oz če je za ene hec, bo postalo kdaj hecno? ko bo pogledal stalni naslov, pa jo tam počakal? ko bo pogledal kje dela pa se naključno tam pojavil ?

vem za primer, kjer si je prodajalec potem ko je stranko postregel, na računu videl njeno ime, in si jo potem dodal na fb, pa je bila pizdarija ker se je stranka pritožila, oni imajo pa vpogled še v marsikaj druga ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.950
-397
113
eh... ne komplicirajta.

Pač te je zmotilo ker je bil policaj in to je to. Če bi jo kdorkoli drug ogovoril - pa četudi med delovnim časom - nebi razmišljal o prijavi, ali bi?