Kje parkirati pri hali Tivoli

bles

Pripravnik
18. sep 2007
257
2
18
54
Jutri peljem svojo boljšo polovico na Plestenjaka v halo Tivoli. Ker LJ bolj ali manj ne poznam
redface-1.gif
, me zanima, ali se da v bližini hale Tivoli normalno parkirat.

bles

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
če boš dost kmalu lahko parkiraš direkt na parkirišču pred halo. sicer ga pa stisni v kakšno okoliško ulico

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
če greš iz centra al pa šiške, namesto da zaviješ proti hali tivoli, zaviješ na drugo stran ( iz centra na desno, iz šiške na levo) k pivovarni union in potem tam zadaj parkiraš na parkirišču. tja gre nekje 50 ali več avtomobilov

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
lahko pa tudi tako narediš - greš parkirat k Gospodarskemu razstavišču, sicer boš moral na začektu vzet kartico, vendar je po 20 uri brezplačno parkiranje in bodo rampe dvignjene. greš peš čez Dunajsko cesto, mimo stolpnice dela, mimo Uniona in si tam.
grin1.gif
ta čas, ki ga boš najverjetneje po koncertu porabil za prebijanje iz parkirišča pred Halo Tivoli, boš potem porabil za sprehod. aja, edin vreme, če bo dež, pol je ta plan jeba.

jaz upam, da bo za nas delavce bolje poskrbljeno ... ker če ne bo jeba ...
tongue-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.332
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik bles pravi:
Jutri peljem svojo boljšo polovico na Plestenjaka v halo Tivoli. Ker LJ bolj ali manj ne poznam
redface-1.gif
, me zanima, ali se da v bližini hale Tivoli normalno parkirat.

bles

jz bi jo tm pustu pa se po koncu koncerta vrnu po njo
evil.gif

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
In? Kje si parkiral? Jaz sem, svoje čase, stanovala v enem bloku v bližini Tivolija in je bilo vedno, ko je bila tam kaka prireditev, prava kalvarija najti parkirišče, ker so nam obiskovalci vse zasedli. No na srečo teh težav nimam več. Sedaj sem jaz tista, ki 'krade' parkirišča
smile-1.gif
.

bles

Pripravnik
18. sep 2007
257
2
18
54
Citat:
Uporabnik zvezdana pravi:
In? Kje si parkiral? Jaz sem, svoje čase, stanovala v enem bloku v bližini Tivolija in je bilo vedno, ko je bila tam kaka prireditev, prava kalvarija najti parkirišče, ker so nam obiskovalci vse zasedli. No na srečo teh težav nimam več. Sedaj sem jaz tista, ki 'krade' parkirišča
smile-1.gif
.

Je še blo nekaj placa tam na parkplacu. Sicer sem dva kroga naredil, pa se je našlo. Je pa to malo jeba. Dvorana Tabor ima več placa.

bles