Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tukaj vidim, da se nekateri ukvarjate z uvozom pa me zanima koliko bi prišel uvoz avta.
Ali drugače, koliko ponavadi dealerji računajo (če ima kdo izkušnje), če jim pokažem nek avto na mobile.de, ki bi ga rad pripeljal v Slovenijo.
Uleti prijatelj, se zaljubi v avto, tole bi vzel, sam gume so bl za en jebeštrga. Mu narediš uslugo, daš gume iz drugega avta. Prijatej odpeketa happy ko raketa.
Uleti kupec drugega avta, aha ni slab, vidim takle je, gume so bl svoh, tokle ti dam. Ok roka.
Citat: Uporabnik Schime pravi:
Tukaj vidim, da se nekateri ukvarjate z uvozom pa me zanima koliko bi prišel uvoz avta.
Ali drugače, koliko ponavadi dealerji računajo (če ima kdo izkušnje), če jim pokažem nek avto na mobile.de, ki bi ga rad pripeljal v Slovenijo.
Citat: Uporabnik Schime pravi:
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.