Kje kupujejo avtomobile dealerji?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V tem da si pajsnu gume iz drugih dveh avtov.

Nič ni ukradel, saj so bili vsi trije od dilerja. Če mu je on to pustil, zakaj pa ne.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Faaak alter... kva vse bi blo treba narisat folku ša še ne bi dojel.
uf-1.gif

[cenzura] logic.
crazy1.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
770
113
Tukaj vidim, da se nekateri ukvarjate z uvozom pa me zanima koliko bi prišel uvoz avta.
Ali drugače, koliko ponavadi dealerji računajo (če ima kdo izkušnje), če jim pokažem nek avto na mobile.de, ki bi ga rad pripeljal v Slovenijo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Faaak alter... kva vse bi blo treba narisat folku ša še ne bi dojel.
uf-1.gif

[cenzura] logic.
crazy1.gif

A kaj narobe razumem.

Jaz kot diler, kupim 3 avtomobile.

Uleti prijatelj, se zaljubi v avto, tole bi vzel, sam gume so bl za en jebeštrga. Mu narediš uslugo, daš gume iz drugega avta. Prijatej odpeketa happy ko raketa.

Uleti kupec drugega avta, aha ni slab, vidim takle je, gume so bl svoh, tokle ti dam. Ok roka.

Kdo je tu oškodovan?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Tukaj vidim, da se nekateri ukvarjate z uvozom pa me zanima koliko bi prišel uvoz avta.
Ali drugače, koliko ponavadi dealerji računajo (če ima kdo izkušnje), če jim pokažem nek avto na mobile.de, ki bi ga rad pripeljal v Slovenijo.

Dilerji ponavadi cca. 500 eur. + stroški prevoza.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.332
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Schime pravi:

ne pozabt na avans
smile-1.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
770
113
Hvala za info.

Je pa verjetno brezpredmetno upati na način kar se zdilaš + stroški prevoza
smile-1.gif