Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
V Švici stane nov avto 3x dražje kot pri nas, najlažji je uvažat dotrajne avte, ga tukaj popravt, prilagodit kilometre in prodat.
Vedno bolj se z komentarji bližaš žajfi.
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Hvala za info,
opcija lastnega uvoza torej odpade.
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Hvala za info,
opcija lastnega uvoza torej odpade.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Kolega je kupoval der Wagen iz Nemčije. Kolikor mi je pravil, je šlo nekako tako. Kolega dealer mu je pokazal neko spletno stran z nekaj 100 passati, konec lizinga, vsi enaka starost (mislim, da 4 leta). Potem je prebrskal tisto ponudbo, izbral enega, dealer je povedal, koliko približno morata ponuditi, če ga želi dobiti in ga je pripeljal v kontingentu k nam. Avti se tam ravno ne šlatajo, pisali so km, poškodbe, potem pa licitiraš ali ne. Ne vem, če bi se dalo vozilo pred nakupom videti, če bi šel gor. Verjetno da, ampak se zgleda tega dealerji ne poslužujejo. Vsaj ta se ni.
Citat:
Uporabnik igi pravi:...Sem pa iz drugih dveh potem se gume premenjal na mojega, ker sta imela prednje nove. ...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
To so bolj pobožne želje prodajalcev v rubriki "željeno a neuresničeno".
Sorry, ampak avto.net je dober samo za dilanje s volksvagni, opli in renoji. Osatlo je jako slaba ponudba rabljenih vozil. Razen zgonjenih krač.
V čem natančno je težava?Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:...Sem pa iz drugih dveh potem se gume premenjal na mojega, ker sta imela prednje nove. ...
Tolko o dealerjih nategunih.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V čem je problem? V tem da je potem diler našotal stranko glede gum, pač celjan tako kot igi!