Na Petrolu....kje v lj lohk dobim jeklenko zdej?
Mas review tukaj pa en tip pravi da se kartuse prevec grejejo...sam preberi.Maš na mimovrste sliko kako je zmontiran to stojalo za ogrevanje hrane.
PS: Mene pa zanima, če lahko kdo pove koliko časa se peče na te plinske kartuše 220g in 450g. Na dopust mi ni, da bi ravno 10kg bombo s sabo vozu.
Kolk casa za sestavit? Orodja ne rabis nic? Ker picim na pot pa nimam nic razen švicarca zraven...Evo, sestavljena zadeva, teli dve zadevi na vrhu edin še ne vem kam pašejo? matr matra me da bi kr zakuru, kje v lj lohk dobim jeklenko zdej?
Ma te kartuše kr hitro grejo, pa drage so ko pes. 5 al pa 3 kilska jeklenka je boljš rešitev.Maš na mimovrste sliko kako je zmontiran to stojalo za ogrevanje hrane.
PS: Mene pa zanima, če lahko kdo pove koliko časa se peče na te plinske kartuše 220g in 450g. Na dopust mi ni, da bi ravno 10kg bombo s sabo vozu.
Pomoje sem ga sestavljal 15 minut, pa še to zato, ker so navodila rahlo čudna in sem malo tuhtal kako in kaj, orodja ne rabiš nič, jaz sem ga rabil potem samo za priklop plina (ključ za zategnit regulator na jeklenko in križni izvijač za objemke na cevi za plin).Kolk casa za sestavit? Orodja ne rabis nic? Ker picim na pot pa nimam nic razen švicarca zraven...
Oj, še vprašanje glede teh plat/rešetk? A so to litoželezne ali so aluminij pa emajlirane?Jaz sem že spekel prvo rundo. Zaenkrat vse fino fajn, za to plato pucat se lahko uporablja tisto bolj grobo krtačo al kaj?
To pa tud jaz ne vem, kakšen material je to in koliko se lahko to drgne. Jaz bi po feelingu reku da je emajlirano.Oj, še vprašanje glede teh plat/rešetk? A so to litoželezne ali so aluminij pa emajlirane?
Ker kako se to potem očisti, se lahko z "dratpiršno" to drgne ali ne, da ne poškoduješ emajla?
regulatorja ni zraven.@gines
A je regulator prilozen? In ali je 30 ali 50mbar?
30 sem dal.Hvala. In kaj si dal ti? 30 ali 50? V spletnih navodilih navajajo do 37 za jugoslavijo, na Zahodu so prilozeni 50mbarski v skatli....