kje kupiti majico

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
danes je centraliziran bruselj.bruselj je praktično naš novi drugi beograd.
bonk.gif

počak še 5-10 let pol bom pa jaz tebe s kladvom po glavi.
sicer pa lahko te že zdaj kdo nam kazni še zaradi neupoštevanja določenih zakonov.si zgleda še malo premlečen da bi vedel kako je denar odtekal v BG.skoraj na identičen način kot sedaj v Bruselj.ker vem daimaš na voljo informacije koliko denarja namenimo da naši butci (med njimi si tudi ti)sedijo v belgiji lahko znesek napišeš tu gor

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
kolk denarja Slovenija namenja nam butcem ne bi vedel, ker nsem zaposlen preko Slovenije

ne bi pa skodilo, da si preberes kaksne suverenosti ohranja drzava clanica EUja in katere se prenesejo na skupno upravljanje
sicer je lizboska pogodba nekaj suverenosti odvzela, vendar se vedno vsaka drzava samostojno sprejema zakonodajo na svojem ozemlju, doloca davke, vodi zunanjo politiko,......

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jeblo te sprejemanje zakon, ko pa kopiramo vse.

poglej dnevne luči, odsevne jopiče, izolativnostne norme....

bruselj je hujs k beograd. beograd je dal vsaj vojsko za pomoč v naravnih katastrofah, bruselj tudi tega ne da.

ampak sej..tok je ludačiæa, biæe kolačoæa

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Tudi tebe vedno bolj usmerja neka slabovidnost in ocitna nostalgija za vsem bivsim.
Bruselj pac nima tep tako ljubih tankov, ki so prizadejali toliko gorja na podrocju bivse drzave.

Bruselj takrat poslje €

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
hysterical-1.gif

Me prav zanima, koliko € bo Bruselj poslal v Bohinj ali Soško dolino
bonk.gif

Včasih je vojska zastonj postorila nujne zadeve ob naravnih katastrofah in pomagala odpraviti najhujšo škodo. Če ti meniš, da je denar iz Bruslja (ki ga bo potrebno vrniti), primerljiv z neposredno dejansko pomočjo v pravem trenutku (z ljudmi in mehanizacijo) si prekleta budala.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36

Se popolnoma strinjam z prvim delom Evrokratove izjave a se strinjam tudi s teboj, ko praviš, da bi morala biti vojska v pripravljenosti - še več, morala bi biti v akciji. Tako pa je bilo v pripravljenosti in akciji par tisoč prostovoljnih gasilcev, tisti katere plačujemo pa so v miru spali.. Evrokratu je pač lahko teoritizirat tam iz vratarnice.

Ampak, da nekdo opeva armado, ki je odgovorna za vojne v 90-tih letih ni normalno. Saj razumem, da ste morda nekateri nostalgični a meja mora nekje biti. In pa način opevanja... No, pa mamo certificiranega čefurčka na Alterju
smile-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Res si bogi in zaplankan ter povsem zmotno preprican o nekaterih uporabnikih tle gor

tvoj nivo zaljenja je pa povsem na nivoju in prava reklama za vse, po tvoje, juzno

prav zabavno bi bilo, ce bi se srecala v zivo in bi ti takoimenovanega patuljka navzgor gledal

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Nikjer ne vidim, da bi Mekani pel hvalnice JNA.

Napisal je pač dejstva in moram priznati, da se strinjam s tem.

Ne vem pa, kake so dandanes "navade" v SV...

TO vem da je delala steze za biatlon na Pokljuki...

@mekani: kaj zaj, si dobo majco?

Pa priporočam kaj takega, ko si razpizden:

domaca-rakija-prepecenica.jpg

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam dolenc..a ti vidis, da mal neki reces kontra danes, pa si ze jeben jugonostalgik? kilavom kurcu svaka dlaka smeta.

tis:
najdi eno hvalnico sistemu in JNA?
1. JNA je delovala po uakzih in ni kriva za vojne, za vojne so krivi tisti, ki so jo upravljali. (mnenje o vojnah nima veze)
2. sfrj je bila ena usrana država, ki je pomagala lenbuhom vseh sort. ampak v globalu je bilo vecini bolje. in sam sem za..povprečje.. ne za neke tajkune in berace..svet mi ni crnobel..a ratuje
3 ce si mi ti reku certificiran čefur sem prav počaščen. s čefurji mam tok skupnega k ti s krimpirjem.

nutelko
1. se nbenga palčak nisem gledal gor
2 bruseljska omejenost nima meja. je brezmejno omejenea.. absurd brez primere. dokelr tvojis tojerci crkujejo od lakote in delajo punt na ulici, ti drkas u prazno.

dolenc:
mam svetovno dobr vin. ampak smao 5L. te čakam.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
... misem ljubljančan da bi imel kaj od njega ...

Saj tudi ljubljancani nimamo kaj dosti od njega. Znamo pa cez nekaj let imeti, ko bo treba luknjo krpat.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
... misem ljubljančan da bi imel kaj od njega ...

Saj tudi ljubljancani nimamo kaj dosti od njega. Znamo pa cez nekaj let imeti, ko bo treba luknjo krpat.

bomo krpali luknjo vsi prebivalci naše kure ker nas je že država zapufala za par deset let.malo poglej koliko imaš bruto in koliko neto plačo.pa boš pogledal čez 5 let pa si boš rekel kako je bilo včasih luštno

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..neki boljšega.
vsed se avto, nalij cviček, krompir mi ne spet nosit in pridi.
bova ugotovila zakaj rdeč tatarc v vaših koncih rata bel (sklepam, da je krivo poreklo mesa)
bova pogledal akaj z mojimi sosedi in tvojimi cigani

rostilj, razenj pa anslednjic. k ce ne ne bos hotel domov

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
1. JNA je delovala po uakzih in ni kriva za vojne, za vojne so krivi tisti, ki so jo upravljali. (mnenje o vojnah nima veze)
Ne, JNA pa res ni kriva za vojne! NOT

Citat:
Uporabnik softi pravi:
2. sfrj je bila ena usrana država, ki je pomagala lenbuhom vseh sort. ampak v globalu je bilo vecini bolje. in sam sem za..povprečje.. ne za neke tajkune in berace..svet mi ni crnobel..a ratuje
Trditi, da je bilo večini bolje je idiotizem in nihče, ki to trdi še ni uspel podati ustreznih argumentov. Pripravi eno pro&contra analizo, pa upoštevaj vsa dejstva.

Citat:
Uporabnik softi pravi:
3 ce si mi ti reku certificiran čefur sem prav počaščen. s čefurji mam tok skupnega k ti s krimpirjem.

Biti čefur je stanje duha in s prispevkom, kateri je sedaj "žal" pobrisan si ti to stanje dokazal! Kaj si pa po nacionalnosti me pa ne zanima, saj to s čefurstvom nima nič skupnega.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:2. sfrj je bila ena usrana država, ki je pomagala lenbuhom vseh sort. ampak v globalu je bilo vecini bolje.
A si ti normalen? Koliko časa misliš, da bi zadeva še laufala, da vzameš npr. leta x kredo za bajto, katero skoraj ne moreš odplačevat, čez x+2 leti pa lepo odplačaš še preostanek dolga s pol plače? Mi foter tudi to dostikrat naprej vrže, jaz mu samo povem, da je imel svinjsko srečo, da se je lahko zafufal, potem pa mu ni bilo treba odplačevat. Jaz bi tudi tako prišel do bajte.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
poglej zadolženost dežele danes, pa pametuj dalje.

tis
ja, jna ni kriva za vojne, krive so pametne glave
ja, bolje je bilo. veliki večini. najdi ti argumente zakaj jim ni bilo bolje. kle maš pa modela, k lepo govori o kredi za bajto
je pa res, da ni blo kinder jajc, 100 corn fleksocv in podobnih jajc na izbiro. sam koga to dane sgane, k nima kesa, da kup s budget corn fleks