kje kupiti majico

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
s portetom Zokija.

tole kar je naredil z maldimi klerom je vredno zlata. k bom bogat k Zaho, mu kupim šmarno za tole dejanje.

Zoki careeeeeeee.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
crazy1.gif

čeprav se strinjam glede mladih klerov pa se mi zdi da se obnašaš enako kot oni.... otročje.

get a life

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
otročje je da odpreš temo z vprašanjem kje se kupi majico in potem dejansko pišeš o čisto nečem drugem kjer izkazuješ svojo pripadnost in hvalospev nekomu v kogar si zaljubljen do ušes samo zato ker si delita južnjaško kri.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kok si ga pihnil. najina južnjaška kri je mal drgačna..njegova je rdeča, moja zelena. tko d aneke slave Srbom..no go.

je pa sposoben, dober...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
gre se za vprašanje..kje kupiti majico z zokije.

posredno je rzalčaga, da mi je bil zadnji javni nastop tok všeč. da bi dal to majco tudi nase.

aja. nosim tudi tita, che gevaro, fidela

iscem pa se od janse, petrleta, bajuka in bratov podobnik. brez zajebancije.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Nisem si mislil da obožuješ Srbe.

zoki ni srb.oziroma je srb ravno toliko kot slovenec pol/pol.je pa naredil v enem letu več za to državo kot bo 90% slovencev v celem življenju.jaz ga imam za našega(slovenca).misem ljubljančan da bi imel kaj od njega samo do sedaj ljubljana ni imela bolj sposobnega župana.zna pritegnit kapital in ima ideje in veze in ja tudi z balkanskim denarjem se bo gradil naš slovenski štadion.treba je priznat da slovnci brez balkana zmrznemo..tudi marsikateri športnik je za našo zastavo naredil veliko več kot vsi alterjevci skupaj.
(nogometna reprezentanca,miliæ kot prvi nba slovenec in še nekaj ostalih basketbolašev,pteroviæ smučar,petriæ plavalca....)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a si ti nore gobe jedu.. bos ozigosan za izdajalca.

btw
ce smo iskreni. jankovic bo sebi pobral v zep, tkao kto vsi ostali..ampak za razliko od ostalih, je tudi nekaj naredil.

v komunizmu je meho iz sct-ja spizdil kaldivo, zeblje, se kako orodje
njegov sef, miha, pa kamion robe.

danes meho ne sme nic, miha pa pa vagone robe

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
boli me ku.rac za koga bom ožigosan.eni ki živijo bogu za hrbtom so ravno dobili net in so pametni kdo je kaj.naj se prvo vprašajo kaj so oni naredili za slovenijo razen da pametujejo po netu.mam večino kolegov od dol pa me ni še noben na cedilu pustil za razliko do domačih.je pa res da za čefurji in bosanci z talibnaskim pogledom na svet nočem imeti opravka

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Zgolj opomba, sicer se precej strinjam s tabo: malo si poglej javni dolg Ljubljane pod Zokijem.
Jaz bi tudi s tujim kur.cem po koprivah šlatal brez problema. Ko bi prišel pa moj na vrsto bi pa prej temeljito premislil.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
ampak ljubljana je kot glavno mesto v pi.zdi.poglej avtobusno,železniško,vpadnice,štadijon.to je vse 40 let za časom.nekako bo treba to spremenit.brez da se bojo zapufal ne bo šlo.poglejmo zagreb.država ima veliko slabši standard ampak zagrebčani živijo bolje kot ljubljančani.infrastruktura je boljša imajo štadijon, več večjih dvoran,vpadnice so vsepovsod 3 pasovnice, gradijo se novi bloki nove poslovne stavbe, plače pa na ravni naših(govorim za zagreb)res da je ostali del precej zapostavljen in to precelj bolj kot pri nas recimo prekmurje in štajerska

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Lol... koliko prebivalcev ima Zagreb?
To verjetno malo vpliva na prihodke mesta, kajne?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dej ne seri mi.

poglej unga vašga štajercauniverzijada pa kes v nič. poglej unga krnajčana..poglej smolnikarja.

edini poleg zokija je sposoben š tale iz trzina. sicer drugih poznam še deset..tko da govorim sam za teh 15, 20 lolekov.
zoki dela mesto..uničil je vričkarje, dela stadion..ljubljani daje utrip. [censored] eno navadno vecje selo smo. dve lokaciji kjer je folk in to je to. vse spi. tujca zvecer ne mors pelat nikamor..v krono spat, pa v life na kurbe. to je ap tut vse.
ne se zajebavat. in ja..tip bo napolnil tudi sebi žepe, sma kaj so drugi anredili.