Kje kupit Ray Ban Aviator

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.140
113
Je.
920436-ray4.jpg

Priponke

• 920436-ray4.jpg
    920436-ray4.jpg
    120,2 KB · Ogledi: 249

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
Citat:
Uporabnik trbowc pravi:
Kupil pred 2 tednoma za hči na E-bay pri tem trgovcu:

http://stores.shop.ebay.it/ORO...634Q2ec0Q2em322

Cena zelo ugodna, dobil po pošti v 1 tednu. 100% original, etui, račun... skratka zadovoljen z uslugo.

Za sebe pa sem si naročil tele:

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310150695181

Prav tako dobil v 1 tednu, kakšna je cena v SLO pa si sami poglejte.

off:a mi poveš kako si se registriral na ita ebay, saj zahtevajo codice fiscale??
in koliko te je prišla poštnina in drugo

lp

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
A ni tako, da se registriraš npr. na ebay.com in se potem lahko logiraš na katerem koli e-bayu?
Jaz sem se prvo registrirala na tistem in mi dela tudi na nemškem in italijanskem.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Da dodam svoje vprašanje ...

KJE pomeriti ray ban očala?!
grin1.gif

Imam ugledanih par modelov pa ne vem katera bi mi bolj pasala in bi jih moral prej pomerit. Skratka kje imajo na kupu vse modele. Potem nakup ni tak problem!
evil.gif

Dejte prosim odgovorit na to pa nehite orgazmirat na tiste slike.
smile-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
To kloško, se strinjam!
smile-1.gif

Kje v lj pa imajo največjo zalogo teh očal, oz njihove barvne kombinacije? Ker jih je preveč !
smile-1.gif

So mi pa zaenkrat res še najbolj všeč SILVER MIRROR z Ebaya, ki jih je doctorz linkal. (Kako je s tem, k ima ship from USA to USA only?)

Nazadnje urejeno:

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Preko ebaya sem zase in znance že večkrat naročil aviatorke, po cca 30-40 GBP spoštnino vred.

Vsakokrat, ko sem jih naročil in prejel, sem jih šel testirat v optiko.

Razen tega, da s(m)o ugotovili, da so očala popolnoma varna, optiki niso mogli verjeti, da sem jim predočil ponaredke. Skratka do potankosti zrihtane kopije. To je veljalo za aviatorke z zelenimi šipcami.

Dvakrat sem naročil aviatorke z zlatimi okviri, kar se je izkazalo za totalno sranje, ki pa ga še za pusta ne bi mel. Evidenten in slab ponaredek.

Pri mirrorkah je pa standardna napaka B&L gravura na mostičku z notranje strani, medtem ko je na etuiju luxxotica žig.

Naročeval sem pa iz UK, od kitajcev kakopak.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
To kloško, se strinjam!
smile-1.gif

Kje v lj pa imajo največjo zalogo teh očal, oz njihove barvne kombinacije? Ker jih je preveč !
smile-1.gif

So mi pa zaenkrat res še najbolj všeč SILVER MIRROR z Ebaya, ki jih je doctorz linkal. (Kako je s tem, k ima ship from USA to USA only?)

ta v 99.9% ne bo pošiljal v eu, še vedno pa lahko vprašaš skozi ebay

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Preko ebaya sem zase in znance že večkrat naročil aviatorke, po cca 30-40 GBP spoštnino vred.

Vsakokrat, ko sem jih naročil in prejel, sem jih šel testirat v optiko.

Razen tega, da s(m)o ugotovili, da so očala popolnoma varna, optiki niso mogli verjeti, da sem jim predočil ponaredke. Skratka do potankosti zrihtane kopije. To je veljalo za aviatorke z zelenimi šipcami.

Dvakrat sem naročil aviatorke z zlatimi okviri, kar se je izkazalo za totalno sranje, ki pa ga še za pusta ne bi mel. Evidenten in slab ponaredek.

Pri mirrorkah je pa standardna napaka B&L gravura na mostičku z notranje strani, medtem ko je na etuiju luxxotica žig.

Naročeval sem pa iz UK, od kitajcev kakopak.

pejt na ebay.co.uk jih iz HK in malezije pošiljajo v EU free P&P(free postage and packing)cena sitnih 20€
evil.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Postopek je preprost: očala sprobaj v slovenskih optikah, nato pa jih naroči preko neta. Kul (in sprobana, brez problemov, original) štacuna je italijanska otticanet (http://www.otticanet.com/).

ErazeM4

Pripravnik
1. mar 2008
191
0
16
Točno tako kot je storil Matix sem tudi jaz... Šel sem v BTC v optiko Clarus, kjer imajo ogromno izbiro in si poiskal očala, ki so mi bila všeč. Ugotoviš model očal in odklikaš na ottica.net. So zelo izredno poslovni. Ko sem naročil so me čez 1 dan klicali ( ! ), da jih nimajo na zalogi in če sem pripravljen počakati kakšen dan. Točno na tisti dan, kot je prijazna prodajalka rekla (v brezhibni Angleščini - in to Italijanka !!!) so bila očala dostavljena.
Sam sem si naročil model Ray Ban s polarizacijo, ki me je prišel 150€ s poštnino, medtem ko bi v Clarusu plačal 250€.
Jaz v Sloveniji ne kupim nobenih očal več... (dokler je stanje cen takšno kot je)

trbowc

Pripravnik
15. jun 2008
136
1
18
Jaz sem se prijavil na E-bay.de, logiram pa se lahko na katerem koli E-bayu.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Postopek je preprost: očala sprobaj v slovenskih optikah, nato pa jih naroči preko neta. Kul (in sprobana, brez problemov, original) štacuna je italijanska otticanet (http://www.otticanet.com/).

Računaj plus poštnina 15eur.

Nazadnje urejeno:

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
kolega je dal za isto polarizacijske Ray Ban v USA 150$. Če kdo od prjatlov gre tja pa če se vam ne mudi se splača. Drugače je pa tale tvoja varianta čist super.