Zanimivo, meni pa je bila vsaka zimska guma tišja kot letna. Je pa res da vedno kupim gumo, ki je med prvimi tremi na adac testu. Tukaj se pač ne sme šparat.So pa bistveno glasnejse kot letne. Kot bi imel zanic ležaje
Kitajska se pripravlja na okupacijo tajvana...ampak to je druga tema![]()
V zraku prvič opazili kitajskega velikana
Kitajska vojska je izvedla prvi preizkus svojega brezpilotnega letalnika, neuradno imenovanega GJ-X, poroča The War Zone.siol.net
A tole spada sem?
"Hitrost, s katero Kitajska zdaj napreduje pri razvoju naprednih bojnih letal, je resnično osupljiva in to je le tisto, kar javnosti dovolijo videti. V senci se dogaja še veliko več," navaja The War Zone.
Tole bi jaz edino malo poeditiran in besedo osupljiva zamenjal z besedo strašljiva.
No, čakam na tvojo poročilo ... Da vem kaj kupit za sebeAh, jaz sem si pa rekel, ce mi je ze Tesla slabe gume gor dala, bom pa se jaz poceni gume gor dal
In razen hrupa in vecje porabe se na cesti zaenkrat ok drzijo. Bistveno bolje od stock.
Kako se bo pa A ocena v dezju obnesla bo pa zima pokazala. Verjetno jo bom pa hitro zlizal.
Ah, jaz sem si pa rekel, ce mi je ze Tesla slabe gume gor dala, bom pa se jaz poceni gume gor dal
In razen hrupa in vecje porabe se na cesti zaenkrat ok drzijo. Bistveno bolje od stock.
Kako se bo pa A ocena v dezju obnesla bo pa zima pokazala. Verjetno jo bom pa hitro zlizal.