Kitajski "napad"

gr69

Guru
15. dec 2009
11.971
3.008
113
še v SLO - ampak komaj
jezek

Ma ti si imel še nalepke na gumah …

Drugače pa tudi normalna guma, ne samo F1, rabi nekaj km, da začne delati.

Edit: dodal komu odgovarjam, ker se mi je dežurni vulkanizer ugural.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.347
7.482
113

A tole spada sem?

"Hitrost, s katero Kitajska zdaj napreduje pri razvoju naprednih bojnih letal, je resnično osupljiva in to je le tisto, kar javnosti dovolijo videti. V senci se dogaja še veliko več," navaja The War Zone.

Tole bi jaz edino malo poeditiran in besedo osupljiva zamenjal z besedo strašljiva.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.900
8.111
113
pri taščici
Ah, jaz sem si pa rekel, ce mi je ze Tesla slabe gume gor dala, bom pa se jaz poceni gume gor dal ;)
In razen hrupa in vecje porabe se na cesti zaenkrat ok drzijo. Bistveno bolje od stock.
Kako se bo pa A ocena v dezju obnesla bo pa zima pokazala. Verjetno jo bom pa hitro zlizal.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.619
1.352
113
Glede na to , da te skrbi oprijem mi še vedno ni jasno zakaj nisi izbral take ki je v špici glede tega in raje ekspirementiraš?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.252
7.394
113

A tole spada sem?

"Hitrost, s katero Kitajska zdaj napreduje pri razvoju naprednih bojnih letal, je resnično osupljiva in to je le tisto, kar javnosti dovolijo videti. V senci se dogaja še veliko več," navaja The War Zone.

Tole bi jaz edino malo poeditiran in besedo osupljiva zamenjal z besedo strašljiva.
Kitajska se pripravlja na okupacijo tajvana...ampak to je druga tema :)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.870
1.574
113
Ah, jaz sem si pa rekel, ce mi je ze Tesla slabe gume gor dala, bom pa se jaz poceni gume gor dal ;)
In razen hrupa in vecje porabe se na cesti zaenkrat ok drzijo. Bistveno bolje od stock.
Kako se bo pa A ocena v dezju obnesla bo pa zima pokazala. Verjetno jo bom pa hitro zlizal.
No, čakam na tvojo poročilo ... Da vem kaj kupit za sebe :p

damirj

Guru
9. maj 2012
5.871
2.764
113

A ni nekako logično, boljši oprijem, večja obraba, večji hrup? Vsaka guma ima kup kompromisov. Nekaj sicer res doprinese tudi profil in tekalna površina, sploh pri hrupu, ostali dve pa kar tesno sledita druga drugi.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi