Kentucky Fried Chicken

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.086
3.588
113
41
Lj
Na koncu je važna samo cena. Če bodo KFC prodajali tako kot zdaj, po premium cenah, potem ne vidim da bi se prijelo. Ne more bit vsak fast food plac zdaj dražji kot gostilna.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.552
3.905
113
Ne more bit vsak fast food plac zdaj dražji kot gostilna.
V tujini je lahko. Važna je lokacija in predvsem prepoznavnost.
Oziroma bolje rečeno: "ne more biti vsaka gostilna dražja od uspešnega fast food placa".

Ker poznam kako gostilne delajo vem zakaj so cene visoke kakršne so, ampak ko vidim pice že po "15€" v vsaki vasi se pa tudi ne čudim da zapirajo se lastniki menjajo 2x letno. Gledam https://www.instagram.com/gremojest/ in za vsak prispevek vidim "pa sej tukaj sem bil, pa je bila prej ena druga gostilna", potem pa prelista jedilnik in vidim pice za "15€" v eni neprepoznavnem oz. neznanem lokalu v pi.materni... pa si mislim, ok, ta bo še manj časa kot je bil prejšnji. Iz stanovanja stare mame naredi gostilno, nabaše not pohištvo iz Ikee pa led lučke pa misli, da bo takoj prvi dan lahko prodajal premium, ker drugače ne bo šlo skoz... Malo morgen.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.297
2.918
113
Lublana
Obišči stran
Na koncu je važna samo cena. Če bodo KFC prodajali tako kot zdaj, po premium cenah, potem ne vidim da bi se prijelo. Ne more bit vsak fast food plac zdaj dražji kot gostilna.

Dražje, kot katera gostilna? Recimo Jurman? Meni je oboje, Jurman in KFC enako slabo sranje, ne vredno denarja. Ne maram ne enega ne drugega. Jurman na nivoju povprečne menze, KFC pa vse ocvrto, kar sploh ne maram.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.552
3.905
113
Fast food je fino *urcat, še posebej če je iz mednarodnih verig.
Potem pa zganjat "nostalgijo" za dobrimi starimi časi, ko ni bilo fast fooda (razen premastnega pomfrija z majonezo), so pa bile "stare dobre družinske gostilne".
To da resnici pa fast food lokale pogosto upravljajo družine, tudi kot najemniki tistih najbolj osovraženih franšiznih mednarodnih, niti ni važno.

• Všeč mi je
Reactions: tomi in LarryClay

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.714
2.572
113
Pri fast foodu je treba še paking gledat in dostop z avtom. (mr. beast burger?)

15€ pizza. Kar naj jo imajo. Za ta denar svinjska ribica na žaru. :)