Ojoj, otroci nočejo več jest v McDonaldsu.No, kar se KR tiče, jim pa... Ne, ne bom grdo govorila. Moji otroci nocejo vec tam jesti.
Očitno je sam Ljubljana tako zaostala tudi v Lescah in Kranju lepo prinese ali pripelje robot. Vsakič, ne samo ko se zakomplicira.
Nič zamujenga, ta dva jaz obiščem občasno z mulci. Meni je tak vse istega okusa tam notri.ha, očitno sem še premalo po macih...
ok, se posipam s pepelom.
nadgradnja je to, lokal pokrit z milijon kamerami in potem robot pripelje (verjetno en ali dva manj zaposlena) , ali pa človečnjak.Veliko McDonaldsov je že zamenjalo vibratorje s številkami. Ne vem ali ker jih kradejo ali ne hodijo prevzemati hrane. S številko ti osebje prinese ali robot.
Pa ne mores jim v LJ refilla dot no si predstsavljas ko zacnejo zabarji si svoje liter pa pol flase tam polnitAha, spet nekaj kar laufa po celem svetu za Janeza ni dobro. Btw., pijaca je samopostrezna, tudi led si sipas sam. Tudi refilas lahko. Tako je vsaj na Šentilju (nazadnje spomladi letos), Kanarcih (pozimi letos).... Tudi z narocanjem nisem nikoli imel tezav. Pac pocakas nekje v slušnem/vidnem dometu. Tudi vsa hrana je bila vedno pravilno pecena in vrela....
A to pa že ni res!nadgradnja je to, lokal pokrit z milijon kamerami in potem robot pripelje (verjetno en ali dva manj zaposlena) , ali pa človečnjak.
So dobili papir.Kje so zdaj v LJ? A v btcju je? Na Viču ga verjetno kmalu ne bo več če so inšpekcije dobile info da nimajo papirjev.
Books and Chicks....Poglej priponko 93711
Tretjega v Ljubljani odpirajo na Miklošičevi.
FOTO: KFC že na Miklošičevi ulici!
Ljubljana dobiva še tretjo izpostavo te restavracije s hitro prehrano.ljubljanainfo.com