kekci, ste videli tisto mizo ki skače?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.610
4.564
113
50
Na sončni strani ALP
Je to poštar, elektrikar, vodovodar...?!
sprasujem se.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
grin1.gif

Jaz imam tudi doma eno mizo, ki mi vse točno odgovori.
zmaga.gif

Danes sem jo vprašal, kolikokrat sem bil letos na hrvaškem, in mi je čisto točno odgovorila.
shocked-1.gif

Devil, pridi še ti to probat...

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Mene pa zanima, kaj naj jo sploh vprašam?
confused-1.gif

Kolk bratov pa sester imam že vem, stvari iz preteklosti se tudi spominjam, kolko avtov je stric v Monaku že zamenjal me ne zanima...
Za prihodnost je pa baje ne smeš vprašat.

Torej, kakšno korist ima nekdo od te mize (razen domačih).

pač vprašaš kr neki, da vidiš dvigovanje..sej ne napoveduje prihodnosti (lahko pa sprašuješ in verjemeš po mili volji, nihče ni rekel, da ne smeš??)
smirk-1.gif
tk, da ni koristi, samo zanimivo je..
kake koristi imajo domači? meni se zdi, da jim je hudo odveč vse skup
rolleyes-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Tale miza je znana že več let. Kokr vem so šli spikerji iz radia Hit tja in so se prav usrali....

Jst sicer ne verjamem v to, ampak te pa baje kar strese ko si sam v sobi z njo in se začne dvigovat, pokat itd....

Jaz sem pa 1x v Turčiji srečal čudežni stol, ki je kao poskakoval...pol sem ga pa s pomočjo prevajalca vprašal, če bom kdaj sexal s kakšno hot muslimanko, pa je stol dejal, da bom leta 2010 kao, vsaj tko mi je prevajalec rekel. V resnic je bilo pa iz topotanja stola razbrati, da skoz ponavlja besedo gümrük, kar po mojem vedenju pomeni carino. in valjd asem se razpizdil, ker mi je prevajelec neke buče trosil, pa sem pograbil em kol pa najprej naklestil prevajalca, potem pa še tist trapast stol...pol je pa neki poskakoval: bübaaa, bübaaa, sam pojma nimam, kja je hotu povedat. Tko da je to po mje vse skup nek larifari, sicer pa počakajmo na leto 2010...
grin1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Je pa še nekaj res. Tisto "dvigovanje" si tisti, ki ni bil tam napačno razlaga. To moraš edino občutit, da veš o čem je govora. Ko začne tisti hudič pokat, pol pa dvigovat. Priceless pogled je bil, ko sem ene dvakrat gor pelal kolege, ki so se prej norca delali. Vedno sem se rad na tisto posteljo zraven usedel in jih gledal, kako so vedno bolj bledi
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Se pravi tvoji kolegi ne zanjo ravno zdravorazumsko razmišljati, če jih kar tako prestraši ena mizica
evil.gif

Daj naslednjič ko boš tam, naredite test-ti(ali pa kdo drug) bodi zunaj in iz koruznega sotrža pomeči nekaj semen. Kolegi pa naj medtem vprašajo vsemogočno mizo, koliko semen si zmetal na tla
evil.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jest bi šu tja pa vprašal kolk megabajtov ma moj gigabajtni ključek.

bi trajal par dni
hysterical-1.gif

pol bi pa dubu cifro 1000 ... eeeeeeeeeeeeeee....
ne-ne-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Če bi šel tja, si lahko ene pol metra suhe salame narežem na tisti mizi?