kekci, ste videli tisto mizo ki skače?

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
tja sem šla čisto iz zajebancije..itak, da nisem verjela..še tk tečno je bilo, ko smo prišli, ker so bili pravkar pri kosilu in se ni zdelo,da so nas prav veseli..pa so nas spustili k mizi..nikogar od domačih ni bilo v sobi in stvar se je dvigovala..zdej v to, da bi ne vem kaj napovedala v prihodnjosti ne verjamem..se mi zdi, da celo ful laže haha; je pa tolkla prve črke imen in starost ipd..ker mi še vedno bilo jasno kk to, da se dviguje, tudi ko sem pregledala vse noge in nisem našla kaj posebnega, sem probala čisto sama (še vedno se mi je zdelo vse skup smešno in nisem verjela!) pa se je prav tako dvigovala..domači tam mi niso znali razložit zakaj je tako, pa mi dajte vi glede na napisano
grims-1.gif
(nekje sem slišala, da naj bi imelo veze, da ta miza nima nič železnega oz. tudi ni lepljena ampak narejena vsa iz lesa, če to kaj pomaga- meni ni logično saj bi potem drevesa letala po luftu)
pa še tole mogoče: da bi to delali zaradi denarja odpade, ker večina prinese kakšno kavo, čokolado, nekateri pa nič..

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Prav, pa mi razloži prosim tole. Sedim za isto jebeno mizo in vprašam: miza, koliko avtomobilov je v svojem življenju zamenjal moj stric, ki živi v Švici? Dvigne se 11x. Bla, bla, bla si mislim. Pokličem popoldne strica in ga vprašam enako. Dej, ne vem no, kaj to sprašuješ? Premisli, dj no prosim, mu rečem. Če pol ure me pokliče nazaj in veš kaj pove? Lej, to sem mel pa to in to pa onega in tistega, jah lej no, enajst jih je blo skoraj 100% veš. Torej? Kako sem se jaz počutil takrat, ker sem bil tam? Za mene je še vedno larifari, samo tisti jebeni občutek pa ostane...
crazy1.gif

[/QUOTE]

mizo si šel vprašat koliko avtov je imel tvoj stric????
confused-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
tja sem šla čisto iz zajebancije..itak, da nisem verjela..še tk tečno je bilo, ko smo prišli, ker so bili pravkar pri kosilu in se ni zdelo,da so nas prav veseli..pa so nas spustili k mizi..nikogar od domačih ni bilo v sobi in stvar se je dvigovala..zdej v to, da bi ne vem kaj napovedala v prihodnjosti ne verjamem..se mi zdi, da celo ful laže haha; je pa tolkla prve črke imen in starost ipd..ker mi še vedno bilo jasno kk to, da se dviguje, tudi ko sem pregledala vse noge in nisem našla kaj posebnega, sem probala čisto sama (še vedno se mi je zdelo vse skup smešno in nisem verjela!) pa se je prav tako dvigovala..domači tam mi niso znali razložit zakaj je tako, pa mi dajte vi glede na napisano
grims-1.gif
(nekje sem slišala, da naj bi imelo veze, da ta miza nima nič železnega oz. tudi ni lepljena ampak narejena vsa iz lesa, če to kaj pomaga- meni ni logično saj bi potem drevesa letala po luftu)
pa še tole mogoče: da bi to delali zaradi denarja odpade, ker večina prinese kakšno kavo, čokolado, nekateri pa nič..

praviš da je miza iz enega kosa lesa al kaj???

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
tak ko moja deska za klobase rezat, tudi je vsa iz lesa, nič lepljena. grem probat če se dviguje...?

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Tale miza je znana že več let. Kokr vem so šli spikerji iz radia Hit tja in so se prav usrali....

Jst sicer ne verjamem v to, ampak te pa baje kar strese ko si sam v sobi z njo in se začne dvigovat, pokat itd....

__X__

Pripravnik
9. sep 2009
160
0
16
Maribor
Sem govoril z osebo, ki je bila za to mizo in ji je uganila cca 90% vprašanj. Od recimo, koliko bratov in sester ima, koliko je stara, koliko let je poročena, koliko kovancev ima v denarnici, itd.

Skratka zanimivo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.158
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Tale miza je znana že več let. Kokr vem so šli spikerji iz radia Hit tja in so se prav usrali....

Jst sicer ne verjamem v to, ampak te pa baje kar strese ko si sam v sobi z njo in se začne dvigovat, pokat itd....

ergo: vsi na radiu HIT so usranci
hysterical-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik __X__ pravi:
Sem govoril z osebo, ki je bila za to mizo in ji je uganila cca 90% vprašanj. Od recimo, koliko bratov in sester ima, koliko je stara, koliko let je poročena, koliko kovancev ima v denarnici, itd.

Skratka zanimivo.
huh, a 90% je uganila? samo tolk? tud čarovnije niso več tisto, kar so bile
crazy1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Če mi ugane 90% številk za loto, športnih napovedi in ostalih stav, sem čisto zadovoljen. Same loto naj ne bi napovedovala, mar ne?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik __X__ pravi:

Skratka zanimivo.
Za stvari ki jih veš zavestno ali podzavestno, boš zelo verjetno dobil pravilen odgovor.
Vprašaj nekaj, o čemer dejansko nimaš pojma. Recimo naj kolega pred bajto prime pest lešnikov, ti pa medtem vprašaj mizo, koliko jih ima ta kolega v roki. Miza bo jasno falila, ker ti nimaš pojma o številu lešnikov
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hahahaha... to bi pa jaz tud sel sprobat
grin1.gif

kak mam rad te fore
grin1.gif

me zanima kolk % bi pri meni uganla
evil.gif

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mene pa zanima, kaj naj jo sploh vprašam?
confused-1.gif

Kolk bratov pa sester imam že vem, stvari iz preteklosti se tudi spominjam, kolko avtov je stric v Monaku že zamenjal me ne zanima...
Za prihodnost je pa baje ne smeš vprašat.

Torej, kakšno korist ima nekdo od te mize (razen domačih).