tja sem šla čisto iz zajebancije..itak, da nisem verjela..še tk tečno je bilo, ko smo prišli, ker so bili pravkar pri kosilu in se ni zdelo,da so nas prav veseli..pa so nas spustili k mizi..nikogar od domačih ni bilo v sobi in stvar se je dvigovala..zdej v to, da bi ne vem kaj napovedala v prihodnjosti ne verjamem..se mi zdi, da celo ful laže haha; je pa tolkla prve črke imen in starost ipd..ker mi še vedno bilo jasno kk to, da se dviguje, tudi ko sem pregledala vse noge in nisem našla kaj posebnega, sem probala čisto sama (še vedno se mi je zdelo vse skup smešno in nisem verjela!) pa se je prav tako dvigovala..domači tam mi niso znali razložit zakaj je tako, pa mi dajte vi glede na napisano
(nekje sem slišala, da naj bi imelo veze, da ta miza nima nič železnega oz. tudi ni lepljena ampak narejena vsa iz lesa, če to kaj pomaga- meni ni logično saj bi potem drevesa letala po luftu)
pa še tole mogoče: da bi to delali zaradi denarja odpade, ker večina prinese kakšno kavo, čokolado, nekateri pa nič..
pa še tole mogoče: da bi to delali zaradi denarja odpade, ker večina prinese kakšno kavo, čokolado, nekateri pa nič..