kekci, ste videli tisto mizo ki skače?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sam v te stvari ne verjamem, lahko pa napišem, ker je to dokaj blizu mene, da velikokrat miza deluje, ko je gospodarica tut 200m stran, toliko o tem, da ona premika mizo.
grims-1.gif

B81

22. jul 2007
37.718
10.982
113
Ljudje sami premikajo mizo, to je hec...brez, da bi se tega zavedali...

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
na posnetku se dobro vidi, kako se "gospodarica" z nogami oprime tiste noge od klopi, da lahko lažje premika mizo
smirk-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
...ksz

Meni doma tudi postelja občasno skače.......mislite, da je čudežna
hysterical-1.gif
Če se to zelo občasno dogaja, se ti lahko kdaj zgodi, da ti bo deklica rekla, da je dete po čudežu od boga spočeto.
d055.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Te pa bom ji reko....te pa ga naj kuj bog ma, če je tak......
smile-1.gif

Jojjj..jaz ne vem kak je sploh to mogoče, da živimo v 21 stoletju pa še zmeraj taki primitivizem vlada ...... pa vedno slabše je se mi zdi....rasa se dela sama iz sebe norca pa se poneumlja.....

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Je pa nekaj vseeno zanimivo. Vsi tisti "gobci" ki limate razne smeškote tukaj, niste niti blizu bili. Takrat to limajte, ko boš od tam
wink-1.gif
.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.069
848
113
nisem bil tam, ampak t odeluje po istem principu kot Ouija:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ouija

Ce trije drzijo mizo, nekdo (ali vsi trije) podzavestno premakne mizo v primeru, ko se mu zdi da je odgovor "DA".
Pomoje je ze cisto mali nihaj dovolj, da se miza "dvigne", ce pa za njo sedijo trije, pa toliko lazje (vsak prispeva manjso silo in miza ze poleti).
To se mi zdi edina realna razlaga.

Nazadnje urejeno:

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
nisem bil tam, ampak t odeluje po istem principu kot Ouija:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ouija

Ce trije drzijo mizo, nekdo (ali vsi trije) podzavestno premakne mizo v primeru, ko se mu zdi da je odgovor "DA".
Pomoje je ze cisto mali nihaj dovolj, da se miza "dvigne", ce pa za njo sedijo trije, pa toliko lazje (vsak prispeva manjso silo in miza ze poleti).
To se mi zdi edina realna razlaga.
Prav, pa mi razloži prosim tole. Sedim za isto jebeno mizo in vprašam: miza, koliko avtomobilov je v svojem življenju zamenjal moj stric, ki živi v Švici? Dvigne se 11x. Bla, bla, bla si mislim. Pokličem popoldne strica in ga vprašam enako. Dej, ne vem no, kaj to sprašuješ? Premisli, dj no prosim, mu rečem. Če pol ure me pokliče nazaj in veš kaj pove? Lej, to sem mel pa to in to pa onega in tistega, jah lej no, enajst jih je blo skoraj 100% veš. Torej? Kako sem se jaz počutil takrat, ker sem bil tam? Za mene je še vedno larifari, samo tisti jebeni občutek pa ostane...
crazy1.gif

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
čudim se ljudem, ki verjamejo v take bedarije..najbolj smešno mi je pa, ko po kanalu a vidim te razne "prerokovalce" in reklame za vedeževanje prek sms-a
hysterical-1.gif
to more bit človek res totalna budala, da verjame v to

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.158
113
ni bulšit, res je, komaj čakam da fuknem 30 € za benz pa grem pogledat to strašno mizo
bonk.gif