Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
A TOK AL KAJ???
sej če kdo ve, naj res napiše... ker me res zanima, koliko je tole vredno... mater, dostkrat se kr tm mim zapeljem in upam, da so vrata od dvorišča odprta, da jo vidim...
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
eno je 65 letnik. kar dejansko je neka posebnost in redksost
ne pa 12-13 let stara honda ki jih je še vedno dovol na cestah
Citat:
Uporabnik softi pravi:
honda s2000..kake so tukaj cene
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Sicer pa na avtorja teme, ti dve vozili imata en skupni imenovalec ki je mu reče ekskluzivnost ... skratka, ljudje ki to kupijo so podobni tistim, ki kupujejo oldtimerje. Torej da ima avto še neko drugo vrednost razen "prvotne" ...
Vsak se lahko vozi z novim BMWjem, ampak samo zelooo redki pa si lahko lastijo golf 2 dizel avtomatik!
Ravno to mi ni najbolj jasno, kako to, da si se pripravljen vsak dan vozit s takim avtom, glede na to, da je izbira za 4000€ že precej pestra. Meni je en znanec klepar že pred 5 leti rekel, da avto brez klime ni vreden nič. Nekateri pa pravijo "pač odpreš okno"Citat:
poznam enega, ki je pred kratkim kupil golfa letnik 2000 (ali celo 99, nevem točno), 1.4 motor, brez klime, ročni pomik stekel,ogledal,... in za to plačal nekaj manj kot 4000 eurov.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Drugi je terna za prebivalca (primer) Črnega Vrha nad Polhovem Gradcem, ker bo avto šel in šel, crknit nima kaj (ker nič nima..niti el. šipe). Seveda si doma lasti 3.000 litrško cisterno za kurilno olje (zime so le hude) seveda ima tudi svoj gozd (in peč na drva)...pa še svoj dosedanji avto zapelje za štalo in ga ima za rezervne dele (lahko naredimo anketo kaj si lasti..pa saj ne da bi mu crknil, ker to ne crkne...le rja mu ga je že zdelala).
Citat:
Uporabnik softi pravi:
honda s2000..kake so tukaj cene
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Tako da..pri takih 'klasikah' ne rabiš biti budalo...doktorzhec!).
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Jaz imam tudi raje 25 let starega BMW-ja, ki je vreden toliko, da bi dobila nekaj let star "normalen" vsakodnevni avto, ampak ne hvala. Jaz vem, zakaj imam raje 25 let starega bavarca
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ker pač nimaš za novega bavarca, voziš 25 let starega. So what
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Jaz imam tudi raje 25 let starega BMW-ja, ki je vreden toliko, da bi dobila nekaj let star "normalen" vsakodnevni avto, ampak ne hvala. Jaz vem, zakaj imam raje 25 let starega bavarca
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
nisi dojel.
25 let star bavarc je boljši od 5 let stare vectre itd opel firme