Kdo prodaja Ople tukaj?

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.524
956
113
Vrata se zapirajo čist OK, brez kakega loputanja.
Usnje je kako pač je (ni 100% usnje, ker je hrbtni del na sredini sedeža blago). Mam oa prno izvedbo.

Kar se pa tiče prtljažnika, boš pa težko našu večjega. A je 1850 litrov (pri podrtih zadnjih zicih zadost ali ne.

Pa link na karoserijo http://www.opel.de/shop/cars/v...R_CONFIGURATION

Cene so pa nekako tako. Caravan ali Signum 120 ps CDTI 21000€, 150ps CDTI 22.000€, bencinar 18 140 ps 20.000€, GTS
model-1000€

Dodaj če metalik barvo k zgornjim cenam

PS A si že zamenjal olje. Če nisi (ali pa si saj je vseeno), lahko prideš pogledat Vectro.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Tele vectre so res fajn avtocki...ornk opremljeno, udobna vožnja, poraba primerna, cena več kot taprava.

Za cca 20k€ dobis običajno par let star avto s tako opremo.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Ni loputanje problem.
wink-1.gif
.

Prtljažnika ima manj kot moja kanta, ki je en razred nižje, pa še tisti ''nosilci'' na koncu prtljažnika malce zmanjšajo uporabnost. Aja, pa ne govorim o karavanu, temveč GTS-ki. Tudi zadnji sedeži so bili malce ''čudni''. Namreč zaradi karoserije greš noter in potem se kar lepo zlekneš nazaj (ni sedež na ''odprtem''). Lahko pa da mi tako občutimo ker smo navajeni na mojo kanto.

Glede menjave pa se vidiva
aplauz.gif
. Te kontaktiram, ko bo aktualno.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.524
956
113
Ja caravan Vectra in GTS nista ravno primerljivi. Vedet moraš, da ima Caravanka (Signum tudi) večjo medosno razdaljo, ko GTS, zato je placa pir Caravanki na zadnjih sedežih in v prtljažniku OHOHO.

Zdej, če nisi ravno zagledan v GTS, ti iz funkcionalnih razlogov priporočam Caravana. Tistih 1000€ si je v tem primeru bolje sposodit.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.524
956
113
Glede na to, da se grdo obnašaš do nas, ki vozmo Ople, lahko domnevamo, da si si kupil kolo.

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.518
14
38
37
Dolenjska
Pri karavanki je prostora zadaj in v prtljažniku res ogromno - brez zloženih zadnjih sedežev skoraj za euro paleto
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
Ja caravan Vectra in GTS nista ravno primerljivi. Vedet moraš, da ima Caravanka (Signum tudi) večjo medosno razdaljo, ko GTS, zato je placa pir Caravanki na zadnjih sedežih in v prtljažniku OHOHO.

Zdej, če nisi ravno zagledan v GTS, ti iz funkcionalnih razlogov priporočam Caravana. Tistih 1000€ si je v tem primeru bolje sposodit.
Trenutno ne kupujem nič, tako da mi tudi GTS-ka ne pride v poštev.
V nobenem primeru pa ne bi vzel Caravana iz različnih subjektivnih razlogov. Primerjal sem pa z GTS-ko, ker imam takšno kanto sedaj. Malce mimo je namreč primerjat karavana z normalno limuzino.
wink-1.gif

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.524
956
113
Glede padca cen Vecter je moje mnenje sledeče.

Cene, ki jih majo rabljene Vecter pri nas napram novim sploh niso ugodne. Par kil € razlike za 3-4 leta star avto. Po moje se ne splača.

Ti gledaš verjetno Nemške. Samo po članku iz Autobilda Opel ni naredil take razprodaje na Vectrah v Nemčiji kot v Sloveniji. Tako, da kakega strašnega padca cen Vecter v Nemčiji ne pričakuj.

Je pa to seveda samo moje mnenje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če so pa slovenske tako držale ceno, da so nemške edino dol tolkle, saj je bilo par kilo razlike v ceni za 3-4 leta star avto. no potem bo še fino, ker sedaj so nove 30% ceneje.