Kdo prodaja Ople tukaj?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Caravan Insignia bo nekje Spomladi oz. pred Poletjem.
Ceno si pa kar ujel.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.524
956
113
Sem šel preberot na Opel.de.
Res piše spomladi 2009.

No če ne bo običajne zamude pri dobavah na Slo trg.
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Na opel.de ni nujno točna info za SLO trg, kot tudi ne oprema.

Taprve dobimo pa Februarja , večinoma 4 vratne, edino en par bo 5 vratni,

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
no funfer je en tak lep primer ko namečeš opreme za tretjino avta pa še zmer pol stvari nimaš. da tega da je pr nas razširjena klima na voljo šele za doplačilo ne omenjam, tut pdc in recmo tempomat, k sta v .de serijska, sta tuki za doplačilo. pol ga pa po treh letih prodaš za manj kot pol cene
cry12bpy.gif

če si rabljenga vzel pa ok

dons novo in za takle dnar pa je odhajajoča vectra mrbit clo best buy. al pa počakat na insingio
grin1.gif

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.524
956
113
Lost sem šel pogledat kdaj pride na GLOBALNI trg.

Slo trg tle ni nek strašno pomemben faktor.

PS Kdaj naj bi prišle prve testne Insignie v Slo?.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
oskubljen (če temu tko rečemo) je osnovni model. jaz sem iz 44 pa neki pršu na 60 tisoč. brez recmo navigacije, še un cupholder v armaturki je 70 evrov za plačat.. pri rabljenih, sploh z nemčije, pa je opreme še pa še. ampak če ne greš sam iskat al pa da nimaš kerga preverjenga prodajalca je bolj smiselno igrat loto. par sem si jih ogledal in zaključil s to zgodbo.

tko da če se ravnaš po pameti in da more bit avto obvezno nov in da nimaš nekih težkih pomislekov zaradi znamke, je tale vectra v odhajanju špica! lohka pa kupš kakšno spi(m)pano funferko za isti dnar, kukr komu paše (s tem ne mislim tebe, da ne bo nesporazuma, ampak na un šrot, k sem ga jaz videl na oči in v oglasih)

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
Lost sem šel pogledat kdaj pride na GLOBALNI trg.

Slo trg tle ni nek strašno pomemben faktor.

PS Kdaj naj bi prišle prve testne Insignie v Slo?.

sej pravim, Feb 09

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.524
956
113
Kako veš. Si jo mogoče vozil, a te dajejo predsodki pred Oplom.

BDW se upaš napisat kerr motor maš v Bimerju.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.524
956
113
Nobene testne prej na ogled???

Potem se lahko samo sanja Caravane pred jesenjo:
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če je vectra best buy za 20, potem naslednica za 30k ne more bit.. to je 30% razlike.

in že vectra ni biser. men je všeč, ker je velika, to je pa tut vse.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
zakaj ne? taka je cena za c5 (približno primerljiva oprema in motor), k je za moje pojme tud zelo ehte avto. kolkor sem vohljal okrog insignie pa bi to moral biti odličen avto, poln tehničnih poslastic in bombončkov. tudi oblikovno mi je zelo všečen, se niti kej dost ne razlikuje od pasata CC, ki pa zna bit že občutno dražji.
tale vectra je pa vseen na cesti od 2002, šest let se nekje vseen pozna. s ceno 20k se bojo pa z njo dostojno poslovil od cest. zate ne vem, sam težko bi najdu nov avto tega razreda s tako opremo za tak dnar. treba pač v zakup vzet, da je v odhajanju, tastar c5 letnika 08 se je še za manj prodajal v začetk poletja..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hudo lep avto. prav orgazmičen.

prejšnji model mi je bil lep, sam stopalke prekup, nov je lep, kako je pa notri še ne vem.

žena bi imela, ko bomo stari limuzino, prej pa še karavan.

ker smo noseči, smo karavana zamenjal za avtobus.