Kdaj začneju kurit v Lj?

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
danes cel dan v kratkih rokavih.
in vi bi kar kurili
hysterical-1.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Če dan je fajn toplo, tak da si stanovanje malo prezračim! Zvečer pa paše, da je toplo
grin1.gif

Če te zebe je brezveze...Zjutraj pa ni panike! Spim pa samo v oddeji
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

jz nevem kje vi živite, ker mi imamo v stanovanju še vedno temperature nad 20°C in okna so skos odprta.

grmek

Pripravnik
18. sep 2007
159
4
18
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pri nam je v skupnem računu spet postavka ogrevanje. Čeprav so radiatorji že nekje od konca maja mrzli kot kamen (no, ta postavka se je pojavila tudi julija
bonk.gif
).

Hm, znana zgodba. Ali imate SPL za upravnika?
Nam so računali kurjenje za mesec september, čeprav niso niti enkrat kurili, še več - več kot pol mesca sploh ni bilo vode v radiatorjih...
In še, to ni postavka za vzdževanje toplotne postaje, cevi, karkoli - to je vse obračunano posebej in seveda vsak mesec v letu.

Je že kdo poizkusil poklicat te oderuhe in jih vprašat, od kje jim stroški za ogrevanje poleti?

lp

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
SPL, itak. Lopovi, da težko najdeš večje.
10.gif

Saj bi imel razne zgodbice za povedati o njih, pa ne bom smetil teme.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Nam pa računajo gretje skozi celo leto, tako da niso pozimi čisto nič višji stroški, ampak plačujemo skozi celo leto enak znesek. Sicer na kvadraturo ful visok, ampak OK.

So pa včeraj začeli greti in je blo danes zjutraj prou prijetno.
cheer.gif
Končno!

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
mene pa zanima koliko vi plačujete za ogrevanje na m2....?????
mislim cca......

drugače mi za slabih 200m2 bajte porabimo 3500l nafte na zimo.....pa še na primorskem smo, pa v bajti je 21-22 stopinj....peč pa dela od 6 zjutraj do 10 zvečer....(nekatere še vedno zebe, brat pa hodi v kratkih :/