Kdaj so vas nazadnje ustavli policaji?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Lani za 1. maja, ko sem se vračal z morja z ugasnjenimi lučmi.
redface-1.gif

Na to me je tudi opozoril, pa sem mu (po resnici) povedal, da mi je crknil alternator in ni kompliciral,
rekel mi je samo da naj popravim, pa sem rekel: "bom, če mi uspe priti domov
hysterical-1.gif
".

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Nazadnje so me ustavili poleti, in dali za pihat. Niso bili preveč veseli, ko niso imeli za kaj napisat položnice.
Pred leti so me v enem tednu ustavili 5x. Pa tudi že 2x v enem dnevu. Tud v teh omenjenih primerih nism nč plačal.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Nazadnje so me ustavili poleti, in dali za pihat. Niso bili preveč veseli, ko niso imeli za kaj napisat položnice.
Pred leti so me v enem tednu ustavili 5x. Pa tudi že 2x v enem dnevu. Tud v teh omenjenih primerih nism nč plačal.

A nisi ti tisti, ki trdi, da so policisti navadne inkasantske barabe? Od kje ti potem osnova za te trditve, če ne iz lastnih izkušenj?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz imam izpit 8 let pa so me 5x ustavili ot tega sem 2x plačal kazen, ostalo samo opozorilo.

Čeprav me zdaj že 4 leta niso ustavili, imam tak family nezanimiv avto, ki tudi nikamor negre tako da sem več ali manj po omejitvah povsod
smile-1.gif
No ja raje še pod omejitvijo - mašina manj ropota hehe

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:

A nisi ti tisti, ki trdi, da so policisti navadne inkasantske barabe? Od kje ti potem osnova za te trditve, če ne iz lastnih izkušenj?
Tako je. Res so inkasanti, njihova glavna naloga je polnjenje proračuna. In kaj misliš, zakaj so me ustavili? Da bi mi kaj pomagali al da bi našli kako napako in jo zakasirali? Jest sm trdno prepričan da to zadnje.
V zgornjih primerih, ki jih navajam namreč nisem bil ustavljen zaradi kakega prekrška.
Iz lastnih izkušenj pa ti povem, da mnogokrat (nisem nikoli trdil da vedno) tudi goljufajo.In računajo prekrške, ki jih ni bilo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ustavil me je nazadnje sredi dubrovnika konc septembra
smile-1.gif
samo kontrola

pred tem pa več kot 1 leto nazaj radar, drugače pa pred tem pa sigurno 2-3x na leto

pač na koroškem je ogromno policije na cesti in če se voziš recimo ob petkih in sobotah zvečer imaš veliko možnosti, da te ustavijo, če pa se voziš samo med tednom ob 7ih na šiht in ob 15ih nazaj te pa verjetno res nebojo kdaj štopali

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ustavili so me 2x. Enkrat, ker sem blendal ženski, ki je s parkplaca speljala z ugasnjenimi lučmi ob 11ih zvečer. Dali pihat, nič kazni, samo ustno opozorilo, ker se ne sme blendat
smirk-1.gif
Potem sem imel opravka s policijo samo še enkrat, ko mi je srna prekrižala pot.

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
...Enkrat, ker sem blendal ženski, ki je s parkplaca speljala z ugasnjenimi lučmi ob 11ih zvečer. Dali pihat, nič kazni, samo ustno opozorilo, ker se ne sme blendat
smirk-1.gif

Zakaj se pa v takšnih primerih nebi smelo blendat?

A je bil policaj kaj jezen, ker babi ni mogel zaračunat, ker je po blendanju luči prižgala?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Enkrat, ker sem blendal ženski, ki je s parkplaca speljala z ugasnjenimi lučmi ob 11ih zvečer.
shocked-1.gif

Jaz zmer blendam če je kdo brez luči v mraku, dežju ali megli.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Jaz zmer blendam če je kdo brez luči v mraku, dežju ali megli.
Tako je tudi prav.

Jaz tud vedno poblendam, kadar vidim da na voznike na cesti ali ob cesti preži kakšna nevarnost.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Mene tudi poredko ustavijo kakih 2-3x letno. Ko so me zadnjic sem tudi pihal in to ob 8ih zjutraj na avtobusni na sred MB
hysterical-1.gif
. Folk pa se rezal ko je vozil mimo...
...Vceraj sem sel mimo dveh ki sta z lizikami ustavljala, ko sem ju zagledal sem prizgal luci in neprivezan kot ponavadi, samo sta se pogledala ko sem bil mimo...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Mene so v SLO ustavili 3x. 2x dobil neko minimalno kazen (enkrat, ko je bila le ta še 5.000 SIT, pa pred tremi leti) 1x pa je bila le kontrola.
V Srbiji so me ustavili ene 10x, v Bosni le 7x in na Hrvaškem 2x. Pa še v Avstriji 1x.

Največ "kazni" sem plačal v Srbiji, kjer policaji upoštevajo enačbo dober avto + slovenec = podkupnina.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.263
113
42
Jah pri meni je 1x tedenska pač rutinski pregled. So em pa enkrat 3x ustavil in 2x isti policaj, En večer so me pa na 200 m 2x ustavl :D

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
ksz

V sedmih letih so me ustavili mogoče desetkrat, od tega so trikrat kasirali (enkrat je bila kriva fiksna kljuka za prikolico - morala bi bit snemljiva, drugič prehitevanje čez polno črto, takrat so me tudi lovili - se vozijo za mano z lučkami, jaz pa hladnokrvno vozim po robu kao dajte že prehitet, tretjič brez pasu). Nesreče še nisem imel, vsaj s kakšno konkretno škodo ali poškodbami ne (tok-tok).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
ksz

V sedmih letih so me ustavili mogoče desetkrat, od tega so trikrat kasirali (enkrat je bila kriva fiksna kljuka za prikolico - morala bi bit snemljiva, drugič prehitevanje čez polno črto, takrat so me tudi lovili - se vozijo za mano z lučkami, jaz pa hladnokrvno vozim po robu kao dajte že prehitet, tretjič brez pasu). Nesreče še nisem imel, vsaj s kakšno konkretno škodo ali poškodbami ne (tok-tok).

hysterical-1.gif

potem pa mi je napisal kazen za starih 5 tisočakov

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Nazadnje 1 teden nazaj. Telefon. Opozorilo.

@predator

Ko ti bodo nehali tezit pomeni da je sla JU v k.... ali pa vsi veselo pakirajo pakete za po enotah. Aja to zadnje se ne bo zgodilo tko v postev pride prvo.