Kdaj je napovedan S7?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Mah vsako leto isto, ko vas berem.

Že od HTC Hero se mi zdi, da samo copy/paste delate.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.456
2.452
113
Čist mogoče da imaš prav! Od S2 do S5 sem res šel po vrsti, potem pa prekinil ker me S6 ni navdušil... S7 pa zna bit da bom vzel...

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
moram pa rečt da me vseeno nekaj presenetlo in to je kak malo featurov imajo ti flagship foni v primerjavi z nekim oneplus X kitajcem.
Recimo ni doubletap screen to wake, wake ko dobis sporocoilo, wake z swajpom preko senzorja, gesture pri turned off screen.
Lahko sicer reces, ja saj mas always on display. Samo ko pa je kompletno staticen in ne interaktivni. Kompletno neuporabno se mi zdi da pise 1notification namesto da kar besedilo notifikacije izpise. To da mi samo pove da imam nekaj je pa tista lucka ko utripa tudi cisto dovolj.

Edino kaj je baterija zdaj drzi dosti bolse kot pri one plus x. Zdaj sem lahko 1+ uro telefoniro preko bluetooth, imel app.mysms.com aktiviran pa je v 12 urah na 83% samo dropnilo medtem ko bi oneplusx ze padno na kakih 50-60% ziher z istim načinom uporabe. Kar je sicer za pricakovti pri 1200mAh vecji bateriji.. To me je tudi primarno motlo na oneplus x. Prakticno neuporaben fon na one charge ce gres za vec ur izven dosega elektrike in hoces imeti vse to funkcije vkloplene in se kaki video pogledat.

Se mi tudi dopade powersave mode kjer vec kot očitno ali samo throtla cpu, ali pa celo vec ali majn izklopi vseh 7. Nevem točno. Je pa opazno že v samem menuju da performance dropne. Ampak to je tak ok ce je namen pwoersejvat, pa tudi tak extremno hud drop ni. Se vedno lahko vse videje predvaja tipa Twitch TV, TVIN, youtube čisto tekoče.

Sem pa probal tudi te testne videje ki jih niti moj home PC ne potegne. Q9300.
http://www.libde265.org/downloads-videos/ in vse dela tekoče čeprav uradno ne podpira h265?!

Nazadnje urejeno:

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
A kdo ve, če bo slovenska verzija Galaxy s7 ali s7 edge omogočala dve sim kartici?

Googlam pa ne najdem odgovora.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.456
2.452
113
Ne bom pameten ampak si upam trditi da zagotovo ne. Tukaj dualsima ne boš mogel dobiti...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.456
2.452
113
Sicer se ne tiče S7 ampak vseeno, bom kar tukaj vprašal.. in sicer je komu jasno kako na stock browserju uničiti/disablat/ubit nadležne banerje od spodaj. Npr. pred časom sem na bookingu iskal nek hotel in zdaj vedno ko grem npr. na 24ur.com mi reklamira ta prekleti hotel??? Skratka prasci sledijo tvoje brskanje in potem te posiljujejo s tem? Torej jasno komu kako se tega znebiti? Hvala!

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Spet balkanska posla
pMKminG.png

Oprosti, ampak butast post
smile-1.gif

Tole je pri Samsungu že kar praksa... Se mi zdi, da Note (od 4, če ne celo od 3 naprej) in S serije, imajo druge procesorje v EU kot v USA. Neka fora z omrežjem in podpiranjem LTE-ja. Neki v tem smislu. Vem, da smo se razpisal v debati o N4 glede tega..

Tako da, niso balkanska posla to, ampak skorajda že stalna praksa
tongue-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Sicer se ne tiče S7 ampak vseeno, bom kar tukaj vprašal.. in sicer je komu jasno kako na stock browserju uničiti/disablat/ubit nadležne banerje od spodaj. Npr. pred časom sem na bookingu iskal nek hotel in zdaj vedno ko grem npr. na 24ur.com mi reklamira ta prekleti hotel??? Skratka prasci sledijo tvoje brskanje in potem te posiljujejo s tem? Torej jasno komu kako se tega znebiti? Hvala!
Adblock Plus ne pomaga ?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.456
2.452
113
Ja samo adblock v trgovini Play je celoten brskalnik, jaz pa sprašujem če je mogoče stock brskalnik kako zablokirat...?

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Iščem kakšen pametn wireless charger za S7, kakšne so izkušnje z neoriginalnimi, katere priporočate?

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Res škoda da ni naslednika lumie 1020. Telefon star skoraj 3 leta, pa ostaja konkurenca.

Panter23

Pripravnik
8. jun 2009
38
1
8
V čisti temi brez fleša, ja, je S7 boljši.
S flešom pač zaenkrat L1020 še vedno blesti!
Se že nekaj časa ukvarjam s tem, kateri telefon kupit, kot naslednika moje N 808, pa zanekrat najbolje kaže Panasonic CM1, ki pa ga na žalost pri nas nekako ni za dobit
smile-1.gif

Sem bil kar v pričakovanju, kaj bo naredil Samsung, pa me ni prepričal, prav tako ne L950 ... takrat pri nokii so z 808 očitno zadeli terno s senzorjem, lečami ter JPG kodiranjem, ki res ne naredi traparij pri slikah kot novejši fotkiči.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.318
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
moram pa rečt da me vseeno nekaj presenetlo in to je kak malo featurov imajo ti flagship foni v primerjavi z nekim oneplus X kitajcem.
Recimo ni doubletap screen to wake, wake ko dobis sporocoilo, wake z swajpom preko senzorja, gesture pri turned off screen.
Lahko sicer reces, ja saj mas always on display. Samo ko pa je kompletno staticen in ne interaktivni. Kompletno neuporabno se mi zdi da pise 1notification namesto da kar besedilo notifikacije izpise. To da mi samo pove da imam nekaj je pa tista lucka ko utripa tudi cisto dovolj.

Edino kaj je baterija zdaj drzi dosti bolse kot pri one plus x. Zdaj sem lahko 1+ uro telefoniro preko bluetooth, imel app.mysms.com aktiviran pa je v 12 urah na 83% samo dropnilo medtem ko bi oneplusx ze padno na kakih 50-60% ziher z istim načinom uporabe. Kar je sicer za pricakovti pri 1200mAh vecji bateriji.. To me je tudi primarno motlo na oneplus x. Prakticno neuporaben fon na one charge ce gres za vec ur izven dosega elektrike in hoces imeti vse to funkcije vkloplene in se kaki video pogledat.

Se mi tudi dopade powersave mode kjer vec kot očitno ali samo throtla cpu, ali pa celo vec ali majn izklopi vseh 7. Nevem točno. Je pa opazno že v samem menuju da performance dropne. Ampak to je tak ok ce je namen pwoersejvat, pa tudi tak extremno hud drop ni. Se vedno lahko vse videje predvaja tipa Twitch TV, TVIN, youtube čisto tekoče.

Sem pa probal tudi te testne videje ki jih niti moj home PC ne potegne. Q9300.
http://www.libde265.org/downloads-videos/ in vse dela tekoče čeprav uradno ne podpira h265?!

Sorry sem moral kar quotat...

Noben ONE se ne more primerjati z novim Samsungovim S (niti z s6 ne). Pravijo, da je samsung zabloatan. No, ONE serija telefonov ni pa vseeno ni smooth. Nima NFCja, nima tega, nima onega..

Ne vem no. Če že kitajca in če bi zdaj pogledoval po menjavi telefona in me (imam Note4) ne bi mikal sPEN oz stylus bi definitivno pogledal za MI 5.

lp

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
skype sem htel dol fuknit ker mu uspel 5% baterije spraznit v 45s kolko je cpu usal in lahko samo turn off skype. Nevem kaj je delo mogoce se updejto.

Nazadnje urejeno: