Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
moram pa rečt da me vseeno nekaj presenetlo in to je kak malo featurov imajo ti flagship foni v primerjavi z nekim oneplus X kitajcem.
Recimo ni doubletap screen to wake, wake ko dobis sporocoilo, wake z swajpom preko senzorja, gesture pri turned off screen.
Lahko sicer reces, ja saj mas always on display. Samo ko pa je kompletno staticen in ne interaktivni. Kompletno neuporabno se mi zdi da pise 1notification namesto da kar besedilo notifikacije izpise. To da mi samo pove da imam nekaj je pa tista lucka ko utripa tudi cisto dovolj.
Edino kaj je baterija zdaj drzi dosti bolse kot pri one plus x. Zdaj sem lahko 1+ uro telefoniro preko bluetooth, imel app.mysms.com aktiviran pa je v 12 urah na 83% samo dropnilo medtem ko bi oneplusx ze padno na kakih 50-60% ziher z istim načinom uporabe. Kar je sicer za pricakovti pri 1200mAh vecji bateriji.. To me je tudi primarno motlo na oneplus x. Prakticno neuporaben fon na one charge ce gres za vec ur izven dosega elektrike in hoces imeti vse to funkcije vkloplene in se kaki video pogledat.
Se mi tudi dopade powersave mode kjer vec kot očitno ali samo throtla cpu, ali pa celo vec ali majn izklopi vseh 7. Nevem točno. Je pa opazno že v samem menuju da performance dropne. Ampak to je tak ok ce je namen pwoersejvat, pa tudi tak extremno hud drop ni. Se vedno lahko vse videje predvaja tipa Twitch TV, TVIN, youtube čisto tekoče.
Sem pa probal tudi te testne videje ki jih niti moj home PC ne potegne. Q9300.
http://www.libde265.org/downloads-videos/ in vse dela tekoče čeprav uradno ne podpira h265?!