KD Finančna Točka ....
Ne najdem 1 lepe besede o njen .
Tudi sam sem bil delal za KD Finančno Točko oz zdaj mislim da je KD Življenje ali glih obratno ( ampak nima veze),
in tudi sam imam sklenjeno nekaj takega kot avtor teme ( Fondpolica, 30€ / mesec , 100% KD Balkan ) .
Naj ti povem to,da ko sklenjuješ Fondpolico, se le-ta podpiše za 30 let ( ne gre manj , ne gre več ) .
In če praviš da si oz z punco sta vlagala že 3 leta , potem to pomeni, da imasta pravico polico ZAMRZNITI ( za največjo dobo 6 mesecev) , kar pa pomeni da vama pol leta ni potrebno plačevat premij, vajin denar ne pada in posledično tudi ne narašča.
Biti komitent KD Življenja , je kratkoročno , zame popolen nesmisel.
Biti zaposlen pri KD Življenju , je pa odločitev ki te lahko ponese v vode z velikim denarjem.
Glede na to da sem tudi sam delal to delo , vem kako je z denarjem.
Poznam človeka , ki doma sedi in si rit briše pa Magnum Kokos lučko je , in na mesec dobi 3500€ .
( z N I Č ( tako je , NIČ) dela ! ) .
Dokler imaš ti kot njihov komitent pogodbo z KD-jom , in seveda tudi plačuješ premije, tvoj agent od vsake premije
dobi določen % (ne bom rekel da % TVOJEGA denarja, ali od podjetja,ampak dobi ) .
Kolko se spomnim je fondpolica mesečne premije 25€ vredna 12 TOČK , medtem ko je 30€ vrednih 15 točk itd....
Z zbiranjem teh točk ti postopoma napreduješ po lestvici ( mislim da je 12 ali 11 mest) , in dobivaš tudi neka motivacijska darila,
kot so laptot, ura za 500€ ipd.... ( to oboje se da dobit z tremi mesci lepega dela ) .
Najbolj smešno pa je, da na izobraževanju samem ( tudi sam sem bil na njem), ne izveš nič 'pristranskega' , vendar samo to ' how to fool someone to sign the paper ' .
Tudi sam imam to fondpolico, 30€/ mesec, KD balkan, plačujem že 2 leti.
Zdaj pa poslušajte to in se čudite :
Pred 1 mesecem, mislim da je bil 18.3.2009 , sem dobil obvestilo, da mi
je življensko zavarovanje / fondpolica , prenehala veljati oz je bila pogodba prekinjena,
dne 14.9.2008 .
AMPAK jaz sem po 14.9.2008 še kar prejemal položnice, in seveda ker nisem vedel da nisem plačal ENE KUR*EVE položnice,
avtomatsko tudi nisem vedel da so mi ukinli pogodbo , in sem vse položnice PO preklicu pogodbe, še kar plačeval , saj nisem bil obveščen o prekinitvi pogodbe .
To je KD prijatli.
Dam jim 100 Točk za to da so se znajšli, všeč mi je da so ljudje ki se znajdejo . Tako dandanes prit do denarja ... Bodi inovativen
in iznajdliv ( in imej 'srce' počet podobne reči) .Svaka jim čast. Tudi svaka čast Marjanu Kramarju ki si je izplačam 1 miljon € nagrade preden je zapustil NLB , saj si jih je dejansko tudi zaslužil glede na to da je nlb nekaj let nazaj bla tik pred propadom in jo je on spet pobral na noge in glejte kje je banka sedaj ? skoraj na samem vrhu če ni čisto na vrhu .
medtem ko vas pa večina ne ve da so pred kratkim imeli slovenski župniki 'zbor' , in so že vnaprej sporočili medijem
da jim prepovedujejo slikanje / snemanje ( da ne bi videli s kakšnimi jeklenimi konjički so se pripeljali) . Enemu oz enim je vseeno uspelo slikat celoten prizor 'zbora' , in so na parkirišču
bili parkirani avti vredni tudi do 150 000 € . kak si bo župnik zaslužo 150 000€ z delom? ( so ga intervjurali, rekel je da ni ničesar podedoval ipd ) . Ne , nisem s tem mislim da so eni župniki sodelovali tudi z KD-jem, samo omenil sem primer da včasih si kdo kaj zasluži,včasih si pa ne
.
Ponavadi smo pa mi navadni smrtniki tisti ki 'naje*emo, saj smo mi tisti ki nimamo 5 minut časa da preberemo kaj podpišemo in da bi se poglobili v določene zadeve, roko na srce, talenti smo ,pravi, mogoče nas bo to kaj izzučilo v prihodnje, upam da res .
Kaki offtopic sem zdaj vdaro, joj kuj vdaro se bom :S
Lp,Dani