okej, okej, naše.
gre se bolj kot ne za princip - za mano je Clio, mimo katerega bi tudi težko prišel. vem, da se tako ne parkira, parkiral sem ga tako, ker parkirajo ostali, če niste prebrali, sem avto pustil kakšni 20 cm celo bolj desno od tega avta ... da ima ja več placa.
kolikokrat sem že sam tako lezel ven, v obratni situaciji, vrtel volan, ven iz avta, ker je vsak milimeter štel, pa kuril sklopko, pa nisem klical policajev. ker razumem da manjka parkirnih prostorov. sploh pa je pri nas mogoče parkirati na dveh površinah - ena je asfaltna, tam so narisani boksi na tleh, in tam se po sredi ne da parkirat.
druga pa je makadamska, tam je več prostora, da se lahko parkira tudi po sredini. poleg tega, če smo neka stanovanjska skupnost, se lahko enkrat na sestanku hišnega sveta pove - tko ne parkirat basta. ne pa policijo klicat.
btw. plačal bom, če sem tipa zaparkiral, sem ga. sem pošten človek. ne zdi se mi pa fer ...
sej imel enkrat popljuvan avto - zakaj - ker je bilo vsaj toliko prostora, da sem avto zgužval med dva, se je malce težje prišlo v in iz avta, pa je tudi to nekomu smrdelo ...
skratka, način, na katerega se je ukrepalo ni fer. me zanima, kako bo jutri prišel mimo Cliota. če bo. oba sta namreč še vedno enako parkirana.