Kavbojke, casual hlače - kje?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kaj je s temi kroji zadnje čase? V soboto sem probal kakšnih 10 hlač, od katerih je bilo 70% preozkih v stegnih in mečih (v pasu ok) Za kakšne kurje moške noge to delajo kavbojke?
crazy1.gif

Nisem debel..., nimam fuzbalerskih nog..., mam nekaj mišic na nogah oz. očitno ne ustrezam profilu modnih kreatorjev za kurje moške noge.

Katere firme delajo normalne kavbojke, casual hlače Oz. v katero trgovino it pogledat oz. kakšne modele iskat? Verjetno nisem edini, ki sem opazil ta "moderen kroj" zadnje čase.

tnx

EDIT: Aja pa opazil sem, da pol proizvajalcev uporablja nek ultra TRD material za kavbojke in "kavbojke"..., ki pa deluje tudi zelo vroč. Zakaj to? Včasih je bil mehek džins d-šit.

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Ja, to je pa težko vprašanje. Vem, da je v BTC-LJ (hala A) Levi's trgovina. Nekoč je bila v stari Ljubljani. Potem pa je (zame) naslednja v Italiji
smile-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Ja, v Levi's - u definitivno najdeš....V LJ zih majo dobro izbiro, glede na to, da je že v CE ok založeno...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Moj ima tudi malo nestandardne mere, pa sva jih v S Oliverju dobila, v city parku.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz nimam nestandardnih mer.
grin1.gif

S'Oliver imam ene. So ok, samo je cheap material, vsaj sodeč po zadnjih kavbojkah.

Leivs je dobra ideja...bom šel pogledat. Čudno majo distribucijo, ker jih dejansko nisem nikjer opazil. Verjetno moraš res v Levis štacuno.

Nazadnje urejeno:

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Jaz sem si kupil zadnje dvojne v Avstriji. Ene so casual od Soliver, druge so rjave barve zgledajo bolj fine od Esprit. Soliver je bla redna cena od esprit pa so ble takrat v akciji (-50 %) in sem jih dobil za 45€.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ja, to je pa težko vprašanje. Vem, da je v BTC-LJ (hala A) Levi's trgovina. Nekoč je bila v stari Ljubljani. Potem pa je (zame) naslednja v Italiji
smile-1.gif

Ja, trgovina je zraven Slowatcha. Ne vem pa kako je z zalogo klasike (501), ker sem v petek troje kupil (33/32)
grin1.gif

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
908
153
43
Zdravo!

Enako, lani enkat slučajno šel mimo, probal, kupil dvojne za 45 EUR, neka akcija, jeans mehak, kroj super, nimaš kaj.

Ne rabijo bit Levis al neka firma.

Lp,

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Jez mam od kolesarstva in gorskih tekov izven serijska stegna. Tko da edino kar mi sede je ali Levis ali pa Carhatt. S slednjimi sem res zadovoljen, močan jeans, kvalitetno izdelano. Na Dunaju sem jih celo kupil 30eur ceneje.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Glede na to kaksne primerke zadnje case videvam v ljubljani, bi priporocal kar induplati jarse...
bonk.gif

Ker meni se zdi ze bizarno, da moram zadnje leto kupovati cunje velikosti S (!) pa imam nekaj cez 175cm. Teza konstantna od srednje sole..

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ne sam tole s hlačami pa zgleda, da ni samo moj problem. Ma normalnih hlač ni več za dobit pa nisem nek izvenserijski primerk (I hope)
cool-1.gif
jaz ne vem no, a morš bit 180 cm visok v pasu pa totalno posušen poleg tega je kroj tak, da hlače sploh ne morš na rit navlečt ma kje še do kolen ne gre stari tolk ozke so hlačnice al pa druga skrajnost une mohamedžin style k ti vse od riti visi ...uf... Pa sej niso problem kavbojke, ker džins je nekak raztegljiv pa se s pranjem zmehča, sam najdt navadne klasične ženske hlače....NI...pomerla 18 hlač pol sem pa obupala od Emporiuma, City parka do BTC-ja ....NI. Včas je bilo na tone žametnih hlač ma vsaka trgovina jih je imela, barv kokr češ, da si kr po dvoje vzel, ej dons ni žametk za dobit.

Pliz, če katera bejbika ve, kje se da dobit navadne klasične hlače št. 36-38, da niso elastične pa da niso baggy, naj poroča tle.

majč nosi sam kavbojke
crazy1.gif