Citat:
Pa ti ne mors sklenit triglav avto zav. pri generali.
Poli salamo loh pa kupim v mercatorju al tušu.
to sem hotel slišat, poli kupuješ pri Triglavu, lahko bi ga pa v Tušu ali Pa Sparu, dobil bi isto povsod za različno ceno, sam una iz Merkatorja je boljša, hmm...
Citat:
V nasi agenciji trzimo vec zavarovalnic, skoz 10 letno prakso pa ponujam samo ZT. Pa dobr ves da so provizije povsod drugje boljse. Ne jebem.
Zdaj je jasno zakaj si tako mahnjen na Triglav, ker "tržite vse, ponujate pa samo Triglav" (nekaj tukaj ne gre skupaj) je pa res da agenti ki ponujajo samo Triglav, še svoje produkte ne poznajo kaj da bi šele od koga drugega.... Neki pa moraš tudi vedeti, stvari na trgu se spreminjajo druge zavarovalnice so nekje boljše kot triglav, nekje enake, nekje pa slabše in izbrati najboljšo kombinacijo za stranko je veliko bolj primerno, kot pa trditi da je samo eno dobro in vse ostalo zanič, samo kaj čmo, tudi zaplankani ljudje morajo živeti...
Citat:
Z zadnjim stavkom se popolnoma strinjam
strinjaš že, sam narediš pa nič, kaj to stranki pomaga...
Ja, Triglav lahko dobiš takoj če si za eksluzivo, ker se bojijo da bi jim na ta način prenašal stranke drugam kjer je ugodnejše, po drugi strani imajo pa za neekskluzivne agencije slab provizijski sitem, predvsem za obnove... na sestanku so bili polni sami sebe, se pač vidi da je nekdo zaposlen in dobro zasidran na svjem stolčku, ko jih bodo prodali se bodo pa tudi oni začeli malo drugače obnašati...
Sem pograšl Triglav, ko smo šli na svoje ampak ga sedaj prav nič, ker vidim da lahko večini sestavim ugodnejše kombinacije kot pri njih,
in škode drugje enako dobro izplačujejo ( Triglav agenti pravijo, sej dej boš pa videl k si šel drugam, ker ne boš dobil izplačano -očitno drugega izgovora nimajo), iz izkušenj mojih strank...
Ampak prepričanega je tako ali tako brez veze prepričevati,... no važno sem izvedel, Triglav forsiraš in hvališ samo zato ker samo to delaš, to je to