Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pa dobro, a si ti njemu potem škodo pokrival, da se tolk sekiraš za druge. ? Zarad mene lahko duple kaske folk kupuje. me ne gane.
Meni se je že lepo obrestoval, samo na enem avtu ko me je vrglo iz AC sem dobil nazaj za ene 15 let kompletnega zavarovanja, da ne omenjam vandalizma. Poanta je v tem da v kolikor imaš max. max. bonus (PR0) ter vse ostale popuste kasko sploh ni tako drag... je pa res da nekateri to konkretno plačujejo...
regularno je zelo predrago... Ima pa žlahtnik za avto v vrednosti 100k€ pod jurja kasko. Rekel je samo da pač ne sme počit, ker potem adijo vse ugodnosti. Pač kolk se zmeniš. Tudi tu.
No ja, počiš lahko, pač ne smeš pokat prepogosto potem jim nisi več zanimiv. Je pa tako, kasko je vse drugo kot zgolj "pokanje"... zelo pogosti v naši deželi so vandalizmi, tudi kraja je opcija... Skratka jaz plačam za avtomobil v vredonosti 65k z opcijami kasko, kraja, AO, AO+ ter vse delne kombinacije (divjad,stekla, svetlobna telesa) pod 900€ s tem da kljub določenim škodam cena ostaja enaka. Če pa bi vzel AO, AO+ pa bi plačal koliko? 300-400€ manj... neumnost...