Katero vozilo naj kupim do 3000 evrov

Katero vozilo naj kupim do 3000 evrov ?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
bolje biti mobilen s slabim avtom, kot pa biti lačen brez zob.

Samo kakor sklepam,
a nisi ti nek pokovc- kako to da si brez zob.....

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
bolje biti mobilen s slabim avtom, kot pa biti lačen brez zob.

Samo kakor sklepam,
a nisi ti nek pokovc- kako to da si brez zob.....

Mam še vse zobe, samo moram si zrihtat 3 zobe (2x plombi in enkrat zdravl.zoba).

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ni zavarovanja? Ne moreta dve plombi stat 3 kE. Za ra denar dobiš vse zobe nove

Mi je rekla neka druga zobrca, ki bi mi pula tiste zobe ven, ki so plombe gori.
En zob me tako stane čez 500 evrov, mislim, da bi me stalo nekje 2 t evrov.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ni zavarovanja? Ne moreta dve plombi stat 3 kE. Za ra denar dobiš vse zobe nove

Kakšno zavarovanje, dejga srat, privat zobozdravnik bi vse dal od sebe, da ti še tako uničen zob pozdravi, v ZD pa samo kleše in ruvat.
NE itak zdravstvo nameni za enga apcienta an leto okol 50 evrov. Čakalne dobe so zelo dolge, material so zelo slabi, storitev pa na dnu pri koncesionarjih recimo ZD.
Nisem šel sam k enmu privatniku, ampak k dvema.

Me pa žalosti, da folk raje da za 1 tono pleha, kot pa za svoje zdravje, si misli, zakaj ap plačujem zavarovanje,.....kar se tiče zobarstva bom hodil k privat, kar pa se tiče drugih zdr.storitev pa preko zavarovanja, ampak ne rabim.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Kaj lupetaš nekaj brezveze? če je zob mrtev je samo za ven, pa ali v ZD ali pri privatniku.

bonk.gif

Kaj si ti glup, tak zob je potrebno pozdravt, d alahko an ta zob pride potem prevleka.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Men je moja zobarca v ZD pozdravila dva zoba ter naredila prevleke pa ni bilo potrebno skoraj nič doplačat. Zaradi boljšega materijala sem doplačal 15€ po zobu.
Malo smo zašli, ampak, ker ste ravno začeli s to temo sem še sam malo dodal o cenah za lažjo primerjavo.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Men je moja zobarca v ZD pozdravila dva zoba ter naredila prevleke pa ni bilo potrebno skoraj nič doplačat. Zaradi boljšega materijala sem doplačal 15€ po zobu.
Malo smo zašli, ampak, ker ste ravno začeli s to temo sem še sam malo dodal o cenah za lažjo primerjavo.

Hm pozabljaš na čakalne dobe, material je 100 % slabši, ker zavarovalnica krije najcenejše (na leto do 50 evrov nič več), storitve so sigurno slabe odvisno, kateri ZD, moraš vedet, da v ZD nisi edini in, da je za tabo še xxxxx ljudi, pri privat pa ti zobar vse pove, svetuje, daje boljši material, u glavnem poteka vsaka stvar hitro, brezhibno in brez bolečin.

Jest sem pred leti nehal hodit v ZD ravno zaradi tega, ker je zobarca samo vrtala, vrtala, iglice dol gor, plombriala pa nič vprašala a vas kaj boli. Pri privat ap povejte, ko vas zaboli, seveda ti da tudi inekcijo, če je potrebno.

P.s. Folk lažje da 1000 evrov za feltne pa gume, kot pa za sebe (zobje niso večni)

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Hm, smo, kar pošteno zašli iz teme, krivda pa je moja. Sorry

Da nadaljujem, namreč vzel bi xsaro, ampak se pojavi en problem, namreč oblika, protornina je OK, motor je 1.6 90 km, ki zna kr pit, relacije bi pomoje porabil 7,5l, ac 7l, mešana (mestna, relacija in hribovska se pa zna zgodit 8 l. Moj trenutno porabi med okol 6-7l pa ga, kar pošteno teram. Na AC mi je bil tud manj, kot 6l, saj je 1.3 moto in 68 KM.

Torej slabo sem si zadal cilj, od slej bi kupovala vto do 1,4 motor, če pa je dizelap toliko bolje.

Kilometrov delam na leto, kar veliko.

Sem imel že 1.6 motor in 1.8 motor pa sta bila oba požrešna en 7,5-8l drugi tudi 9l.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Vectre, Roverja, Pežojčkov ne jemat!

Vzem kako Ibizo k je pocen vzdrževanje" 5 vratno".

Sej avta ni teško kupt samo vzdrževanje je problem ko kupuješ starejši letnik pa se nabere
bonk.gif

pa velik sreče.........

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Niso ravno Ibize dokaj požrešni avti?

1.4 motor......6-7l/100km
1.6 motor......7-8l
1.8 motor pa različno min 7.5l-10l
Velja za mojo relacijo.
1.6 motor in 1.8 motor oba imel pred leti, ampak sta kr požrešna.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jeba je s temi starimi avti, sem se tudi jaz skoz neki matral pa skoz je blo za popravljat pa pol še gume pa tko... Zdej sem si nabavil nekaj novejšega, ohranjeno, od kolega, z zimskimi gumami zraven in dejansko je končno mir s popravili. No razen pleha ampak sem si sam kriv....

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Vredna nakupa? 96 letnik, brez klime, avtoradio kasetar, sam 1 airbag pa 2,9k €. Ne vem no ... za ta dnar dobiš recimo fiat bravo okol 2000 letnik z klimo, 2 airbaga pa še kasetarja ti ni treba gledat (cd mp3).

Recimo tale je 99 letnik in 1.8k € pa ima kr vredu opremo, pa opravljen velik servis: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2339715 pa pomoje je notranjost in zunanjost neprimerljiva s hondo. Porabo ma od 7-8l (če normalno voziš, če pa teraš logično več), na relacijah pa lahk žre tut pod 6, ima zlo dolgo 5to prestavo, tko da se lahk u izi peleš 120km/h pri 3k rpm.

Nazadnje urejeno: