Katerokoli povezavo boš pogledal boš videl, da to ni res https://www.google.com/search?q=gas...rome..69i57.2871j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-85 kW = 5 kW, yebig
Katerokoli povezavo boš pogledal boš videl, da to ni res https://www.google.com/search?q=gas...rome..69i57.2871j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-85 kW = 5 kW, yebig
Več dinarjev več muzike se pri šporhertih pozna, to smo dognali. Da zdej vlačimo neke špice kuhanja ala vok, ki ga dejansko malokdo uporablja je tudi brezveze. Razen če avtor teme to hoče.
Plin ima minus pucanje, prostor za jeklenko, dodatna jeklenka more tudi bit. Plus je, da greš na pir, ko greš po jeklenko, uporaba.
Indukcija ima pluse za hitrost, pucanje, za mene splošno uporabnost. Minus je lahko štrom, ki ga moreš pripeljat mogoče in tač. Mi je kolegica rekla, da je mogla prov en plinski šporhet nabavt (so v hiši), da je njena mat lahko kaj za mulce naredila za jest, ker jo indukcija ni yebala pet postov. Enostano prsti niso mogli zagnat in opravljat plate.
Steklokeramika? Kaj pa vem, za mene neuporabno.
Je pa treba priznat, da je na alterju moška populacija kr huda za štediliki. Sami mastr šefi, ker vas veliko ne kuha več klasično. Sami neki voki pa AMC (Ajmer, Metla, Cunja) ,... . Šporherte imate pa tudi, ki jih sedaj spoznavam prek vas na googlu.
Zakaj pa ne, če si se našel. Kolikor sem razbral od tebe, bi ti raje neki hud stroj na plin. Če imam prov, daj si duška pri kuhanju in jedi.a leti to priznanje tud name? Če da se ti za njega zahvaljujem
Jaz imam tole :
Poglej priponko 35451
Samantha. Nimam pripomb. Sedaj je stara kakih 10 let, pečica ima pirolizo, indukcija pa normalno, nima kovinskega roba. Zaenkrat je še nismo razbili.
Zadeva je super, še vedno pa pogrešam plin. Moja pa nič. Prav, saj ona kuha. Kadar grem pa jaz kaj tja počet, je pa zelo v redu. Regulacija je zelo točna, pečice pa tudi ne morem prehvalit. Piroliza je zlata vredna.
Res je pa, da smo morali 3/4 posode zamenjat, ker je pač indukcija. Sicer je pa današnja posoda itak potrošni material, starega teflona se je treba vedno pravočasno odkrižat da ne postane strupen.
Saj - kaj pa rabiš? Eno ranglo, pa 3l pisker za župo kuhat in golaž, pa nizko ponev za jajca in palačinke. Vse kar je več, je v napoto. Ampak - posoda mora vedno biti v kompletu s pokrovko ! Tu pa ni kompromisa.
Zanimivo, 20% učinkovitejše od drugih plinskih gorilnikov, torej še vedno manj učinkovito od indukcije, ampak hkrati učinkoviteje od indukcije? Marketing vedno dela po svoje