Katero pametno uro

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.242
7.682
113
Mojemu predragemu je shodila skoraj 5 let stara huawei gt 2 pro. Je bil zadovoljen, ampak pac ne prizge se vec. Zdej se nekaj gre, da ne rabi, pa vem da pogreša, ker je veliko preko ure s telefonom upravljal in tudi pri športu ni pozabil nanjo...

Ima kdo huawei gt 5 pro? kako je z baterijo, prav švoh baterija ga bo spanala. ali mu kaj drugega kupim?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.488
9.417
113
Mojemu predragemu je shodila skoraj 5 let stara huawei gt 2 pro. Je bil zadovoljen, ampak pac ne prizge se vec. Zdej se nekaj gre, da ne rabi, pa vem da pogreša, ker je veliko preko ure s telefonom upravljal in tudi pri športu ni pozabil nanjo...

Ima kdo huawei gt 5 pro? kako je z baterijo, prav švoh baterija ga bo spanala. ali mu kaj drugega kupim?
To je pa lepo da imaš moža tako rada. Ni samo dragi, je celo predragi. :zmaga:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.901
2.603
113
Emona / Carnium

Sem pred časom študiral o GT5 pa sem se odločil za Fenix 8 Solar (v glavnem zaradi hribov in brezpotij).
GT5 pa je več kot spodobna ura za ta denar, pa še navajen je na Huawei eko sistem...

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.769
4.665
113
50
Na sončni strani ALP
Že na gt3pro imam EKG in ostalo sranje za "zdravje". Če ravi BT za ttelefoniranje, potem bi še vedno iskal ugodne cenevv tej smeri. Navajen aplokacije in ostalih dodatkov.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.571
496
83
Vzami, no brainer upgrade, ce je le cena ustrezna.
Imam staro, kot tvoj moz, ampak dela , novo sem vzel za brata. Baterija je na Huawei nivoju - se pravi prakticno uporabna, ceprav dejanskih stevilk nimam.
Jaz ne nisem vzel, ker mi stara deluje in tudi okrogel dizajn mi je lepsi od octagona,
Kar vem je da ima live mape (petal maps), ker stara zna samo navigirat proti cilju. In visinometra (preko barometra) ne rabis rocno nastavljat, reces "sync" in ti na osnovi lokacije ura sama ponastavi visino.

• Všeč mi je
Reactions: Zgaga

Schime

Guru
22. nov 2008
2.095
872
113
Jaz imam tudi še GT2 pro in mi je super. Sploh za tak denar, da je takrat imela titanium ohišje in safirno steklo je bomba. Ura je po cc 4 letih kot nova pa jo imam na roki non stop.
Ta GT5 je pa tudi kolega nabavil in je zadovoljen. Vse tako kot je pred mano že napisano. Po mojem za tako ceno ni kaj razmišljati če mu je to dovolj.

Ps: na amazon.it je cc 260€