Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Katera križišča so to bila?
1. bi rekel da si šel od Svilanita/Ete Kamnik dam v klancu čim je malo mokro drsi k....
2. če si se prebliževal Šolskemu centru ( most čez bistrico ) tam je pa tudi zlizan asvalt da pop...
Če je to to, pol niso gume krive ampak ta dva odceka
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pričakoval bi da človek v neki starosti in pameti, ne da več dosti na videz pnevmatike :S
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pričakoval bi da človek v neki starosti in pameti, ne da več dosti na videz pnevmatike :S
Ehm. To je komentar zame? Recimo, da je. Si sploh videl profil te pnevmatike? Če bi želel lepe, bi vzel Vredestein, vendar mi jih je vulkanizer odsvetoval. Po testih sodeč so zelo dobre gume, poleg tega so poceni.
Najbolj razmišljam o Nokian, je najbolje ocenjena, pri Dunlopu me moti, da je kao najbolj glasna?Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Nokian, Dunlop, Mišelin v tem vrstnem redu .. imaš za širino 195 tudi zgoraj link do testa kjer so vse tri pnevmatike v takem vrstnem redu. Če pa ti tistih par EUR pomeni preživetje vzemi pa Dunlop ker spada še vedno med best of.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Najbolj razmišljam o Nokian, je najbolje ocenjena, pri Dunlopu me moti, da je kao najbolj glasna?Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Nokian, Dunlop, Mišelin v tem vrstnem redu .. imaš za širino 195 tudi zgoraj link do testa kjer so vse tri pnevmatike v takem vrstnem redu. Če pa ti tistih par EUR pomeni preživetje vzemi pa Dunlop ker spada še vedno med best of.
Citat:
Uporabnik bisnen pravi:
Ravno tvojo dimenzijo so letos testirali, pa si oglej in izberi tisto, ki ti najbolj odgovarja:
http://www.motorevija.si/datoteke/tab%2011%20mar%20195.gif