Imam problem, in sicer rad bi zamenjal banko, ker so pri Novi KBM, ki jo imam sedaj spreminjali nekaj in mi sedaj ni všeč, drugače sem zadovoljen.
Gre se pa za to, da so dali neke limite na predplačniško Viso sedaj, in sicer:
- omejitev stanja in mesečnih pologov na predplačniške račune na 2000€
- dnevni limit za dvig gotovine je sedaj 350€
- mesečni limit za dvig gotovine je sedaj 1000€, prej mislim da je bilo neomejeno, saj sem večkrat dvignil s to kartico po nekaj tisoč € na bankomatu.
Ima kdo izkušnje, kako je s tem pri drugih bankah?
V poštev pridejo samo naslednje banke (ker so v bližini): NLB, SKB, Intesa Sanpaolo, Abanka ter deželna banka.
Imel pa bi še naprej osebni račun, poslovni račun ter posebej predplačniško Viso.
Pogoj je, da imajo tudi dobro spletno bančništvo (mimogrede pri Novi KBM je odlično), možnost mobilne aplikacije z možnostjo vstopa s fingerprintom (to imam pri NKBM sedaj)..
Hvala
Gre se pa za to, da so dali neke limite na predplačniško Viso sedaj, in sicer:
- omejitev stanja in mesečnih pologov na predplačniške račune na 2000€
- dnevni limit za dvig gotovine je sedaj 350€
- mesečni limit za dvig gotovine je sedaj 1000€, prej mislim da je bilo neomejeno, saj sem večkrat dvignil s to kartico po nekaj tisoč € na bankomatu.
Ima kdo izkušnje, kako je s tem pri drugih bankah?
V poštev pridejo samo naslednje banke (ker so v bližini): NLB, SKB, Intesa Sanpaolo, Abanka ter deželna banka.
Imel pa bi še naprej osebni račun, poslovni račun ter posebej predplačniško Viso.
Pogoj je, da imajo tudi dobro spletno bančništvo (mimogrede pri Novi KBM je odlično), možnost mobilne aplikacije z možnostjo vstopa s fingerprintom (to imam pri NKBM sedaj)..
Hvala