Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Eni prehitro "zapnete". Seveda lahko z Webrom počneš vse kar lahko s ciglom in mrežo. Če je pa cigel in mreža vse kar rabiš - čemu bi kupoval Webra?
Primerjava z biciklom: če grem 1x letno na malo Franjo in še 1x na kak rekreativni kolesarski maraton in sem in tja naredim 50-70 km v kosu, ali potrebujem karbonsko specialko za minimalno 1k€ (raje 3)?
Kje si ga nabavil, ter ali si dokupil tudi dodatne plošče?Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Mimogrede...če kdo nabavlja plinski žar, naj pogleda tudi za Cadaci. Prejšnji teden sem nabavil Cadac Carri Chef 2, predvsem za uporabo na balkonu stanovanja in občasne piknike na kakšnih izletih (je zelo enostaven za sestavljanje in razstavljanje).
Imaš različne opcije delovnih površin, jaz imam trenutno tole kombinacijo, ki je spodaj v videu:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/OeUml103Tck" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Pri nas sem ga najceneje dobil za cca. 200€ in zaenkrat lahko samo priporočam.
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Glavni problem je v tem, da ko se odgovori, da je Hofer/Spar/Lidl žar za 100EUR pofl, izpade kakor izpade. Samo za to gre. Še nikomur, ki je direkt vprašal ali je preprosta gradela ok se ni ponujalo v odgovor Weber žara. Ne iskat nasveta za žar, če itak rabite dva cigla in rešetko. Saj v bistvu ne rabiš niti tega, ker se da na kamnu spečt ali pa na svežih leskovih vejah, ali pa v tla skopani s kamni obloženi luknji. Vse se da. Samo 100EUR je preveč, da bi stran metal po eni sezoni. Sej debata se v glavnem vrti okrog poceni žarov. Na koncu pa tisti, ki sprašujete po poceni žarih in dobite negativno mnenje, debato zaključujete z ne najbolj posrečenimi primerjavami (Iphone, karbonska specialka, meso mercator spar hofer....itd.). Glavno, da se ob žaru uživa. Nekateri le ob sončnih dnevih, drugi celo leto.
Tnx, pa je že zraven protimaščobni podstavek?Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Dodatnih plošč še nisem nabavljal, trenutno imam te dve, ki so v videu - žar narebrana z luknjicami in "šefovo" ponev. Zaenkrat imam v planu nabavit samo pizza kamen, ostalo pa mogoče kasneje, če bo potreba.
Nabavil sem pa v Iglu športu - tam je bil pri nas najceneje v neki pametni konfiguraciji.
Citat:
Uporabnik Odyssey pravi:
Jaz pa tudi z Webrom.