Kateri Vulkanizer

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Kje in za kakšen denar menjate gume, ko nastopi zima ?

da vidimo kje so najcenejši, ker se cene razlikujejo gromozansko....

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Pri lokalnem vulkanizerju. Mam letne in zimske, vsake na svojih feltnah, kakšne štiri sezone zdržijo. Med letnimi in zimskimi menjam sam doma, z vinto od avta.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Jst mam letne 16, zimske pa 15 in je kar razlika v ceni gum. Pol pa še vsakoletna premontaža pa čakanje pri vulkanizerju,... Sem raje kar zimske vzel in lite feltne, sicer nič posebnega, ampak delajo kot treba.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Seveda se razlikujejo, ker marsikdo niti ni sposoben menjati večjih kot 17 col....
bonk.gif

Ni vse cena, važna je storitev ter ali je zadeva narejena 100% in ni težav naknadno z tresenjem itd... Kaj ti pomaga cena 15€ za montažo ker boš dvakrat hodil nazaj balansirat, tretjič boš šel pa drugam?? Tako bedasto razmišlanje imamo samo v sloveniji...samo da je poceni pa neglede na to kako je narejeno...

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.055
460
83
tam ko se terc po tori rola
Ne znate sami menjati kolesa na avtu? Največja bedarija se mi zdi menjavati gume na platiščih. Preračunajte malo -dvakrat letno menjava in centriranje. Ko sem kupil avto, sem zraven vzel še ena platišča in to je to. Malo pred rokom zamenjam in to je to. Da ni prostora, pa nikomur ne verjamem. V garaži, da se ne bi našlo pol m2 za na kup naložena platišča... Ali pa v shrambi, kateri ste v blokih.