Kateri TV do cca. 1200 eur.?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
meniji so itak taki, kot so. smasung je imel s epred kratkim hrvaske, pa si lahku kupil pri janusu, pcgiga, ali dejanu.
problem je, ce roba ne pride. nimas kaj vzet. zanimiv je, da za drazje vzema avans, ki ga ne vraca.
problem je, ce se kaj pokvari.

in se enkrat. znamke imajo v sloveniji pokriti reklamo, panoje, tv, radio, to mastno zaračunajo dilerju, spotoma še maržo užgejo, podobno anredi diler in končna cena je kakršna je. končni pobere drobiž v primerjavi principal, distributer.
vse to ima neko logiko. dobro, slabo..nima veze. pač ti gledaš samsung reklamo in to je to.
dejan te usluge ne plača. super. tip se znajde. prodaja mimo teh kanalov, super, tip mse znajde. ti daš pa nekaj evrov njemu, da on po svojem kanalu dobi tv. razlika med nakupom prek njega in solo podvigom je +50€ cena, še ene roke vmes, 30% avansa, v priemrjavi z nič ali 100%.
pa spet. tut kle ni nič narobe. sam da mi en začne lapat, da dejan kupuje tukaj.. jmu pa gobec usujem.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Mami je v petek v BigBangu kupila Philips 42PFL8404 ... in je dobila celo 5% popusta na gotovino ... kar pomeni, da je bila cena okoli 950€ ...
Sem TV priklopil in nastavil... Nekaj problemov sem imel z digitalnimi kanali, pa sem potem s pomocjo Google-a
smile-1.gif
... No vmes sem resil ze sam ...

Za zalogo tega modela sem prej gledal na spletni strani bigbang.si in je pisalo, da je v Ljubljani na zalogi v BTCju v obeh BigBangih ... Mami je sla potem v BB nasproti Koloseja... pa je prodajalec rekel, da ni na zalogi... pa je mami rekla, da sem jaz preveril preko spletne strani, pa je rekel, da tisto velja za spletno trgovino
bonk.gif

20091123-rbkgm6ysnjj2xmmg1xs8g8j2i3.jpg

Mimogrede sem zdajle pogledal in ga ni na voljo vec v spletni trgovini ...

20091123-ee4qc4hrfthjb9bwau6fx6aeg3.jpg

... niti ni vec na voljo v Ljbuljani v nobenem BBju ...
grims-1.gif

Po podatkih na spletni strani je na voljo le se v Kopru, v BigBang Giga Ljubljana (nasproti Koloseja) pa pise, da je treba poklicati in preveriti zalogo
smirk-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.892
633
113
VAG in softi lepo vaju prosim, da se preko PMjev naprej zmenita kje je kdo in ni za koga delal... ker to res nima nobene veze s tem kateri tv do 1200€ se najbolj spača vzet. Hvala.
nahrung002.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Ta ne igleda slabo. Kako so te nove generacije žal ne vem, sem pa imel včasih en LCD TV od toshibe, bolj med prvimi (hd ready). Na tistem ni bila nevem kako dobra slika, je bila lepša na samsung lcd-ju s podobnimi značilnostmi.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
V glavnem.. jaz sem po nekaj dnevnem researchu prisel do zakljucka.. Imel sem budget 1500€. Vzel bom pa Panny TX-P42X10 za okoli 550 eurov.. FullHD je useless oz., so take majhne razlike, da brezveze [PCja pa ne bom priklapljal gor].. Ajde, ce bi imel 1080p OK, 1080i pa proti 720p ni ne vem kaj. SD signal je boljsi, kot iz V10 serij, ki stanejo okoli 1500€, V10 je sicer boljsi pri blueray, samo ne ocitno, SD signal ima pa bistveno slabsi, ima sicer spet boljso crnino ima pa tezave z utripanjem. Moram pa pred nakupim se iti pogledat, da bom 100%. Overall + in - je pa X10 dovolj kul.

LCDji mi pa ne sedejo zaradi "umetnih" barv (sem fan naravnih barv), kot gledanja, bednih crnih odtenkov [LEDi so se dragi] pa se kaj bi se naslo..

Ce ima se kdo kaksno idejo, da naj se za cim pogledam, pa prosim...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Jaz sem pa vseeno naročil TX-P50V10, imam par bluray za začetek (Je pa tu še xbox 360 in xtreamer), za naprej pa bomo še vidli. SD TV-ja ne mislim kupovat, ker sem to že imel. Poznam že enega, ki ima enak tv in nima pripomb. Zdaj pozimi bo čas kak dober film pogledat
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
No, saj V10 je bomba zadeva.. samo SD signal [signal raznih sioltv, ipd crap] ne prebavlja ravno super.. Ga bolje X10..

Za Blueraye je pa V10 boljsa zadeva.. jaz nekje 50/50 gledam TV [sport v glavnem] in pa do sedaj divxe, zdaj bodo pa hd laufali
smile-1.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Siol tv-ja nimam, tako da ne morem primerjati. Doma imam T-2 TV in digitalno kabelsko, potegnjeno od staršev. Tv drugače ne gledam preveč pogosto, ampak baje se zadeva vseeno dobro obnese (preverjeno tudi na lastne oči v trgovini). Ker bom večinoma gledal HD odločitev ni bila težka. Sodeč po testih na webu pa sd-ja v povprečju res ne prebavlja preveč dobro, ampak to ga tak nobena tako velika full hd tv ne. Bom še napisal kako bo.

22. jul 2007
13.412
1.666
113
124
kolega gleda za LG LCD TV 42LH3010 ali lahko kdo pove kje se ga da dobiti najbolj ugodno, zsLPWWY

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ne maram takih "napihnjenih" trogvcev, ki povrhu vsega se "grozijo" ... To je recimo razlog, zakaj se trgovine 5pik izgobiam v velikem loku... Uni prodajalec (takrat se trgovina Eurovison) se je obnasal, kot da je pozrl vso pamet tega sveta
smile-1.gif
...

Kdor ima cisto vest in psoteno posluje, ga ne bo sram povedati, kje in kaj dela ... Tisti mutibariæi pa se potem takole obrekujejo po forumih, kjer se skrivajo na neko "kvazi" fake indentiteto ...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
5 pik je res podn.

moj tv sem jasno napisal kaj dela. podobno dela pcgiga, medimarket. zanimivo je, da vsi trije pljuvajo en cez drugega. in spet vsi cez janusa in obratno, in vsi cez phlips in obratno. dejtvo je, da omenjena trojica redko dobi robo iz slovenskega skladisca, distrubuterja. na to sem se spotaknil, ke rje nekdo navajal, da dela s slo robo. ne, ne dela, ker če bi delal, ne bi imel takih cen.

skrivam se za nobeno identiteto. se dobim s tabo na pivu, ti dokažem, da nisme trgovec, diler, nič od tega..le poznam situacijo.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Kaj pa je tako narobe s 5pik? Konkretno mislim? Dobrom, poznam jih še iz časa Eurovisiona, ampak baje tistega prodajalca ni več pri njih.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
naročil sem top dvd player..al je bil cd..pozabu..najdražja amrantz varianta..dostava 14 dni..po 7 tednih sem dobill cd oz dvd..ravno tisto kar nisem hotel. vmes pa skoz obljube, da bo, je na poti, je pri njih. potem so vzel zadevo nazaj..pa tisti moj več ni bil dobavljiv. sem moral še doplačat, cca 15% več za novejši model, ki je lahko bil dobavljiv v 14 dneh.

če bi po 14 dneh pošteno povedal, da zadeve ne bo, bi ga iz nemčije imel v 10 dneh, ali prej. cel cajt aroganca, kaj težiš sej bo..pa dokazovanje kaj sem naročil, pa gor dol..

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:če bi po 14 dneh pošteno povedal, da zadeve ne bo, bi ga iz nemčije imel v 10 dneh, ali prej. cel cajt aroganca, kaj težiš sej bo..pa dokazovanje kaj sem naročil, pa gor dol..
Glede na vse, kar si do sedaj napisal: Bog ne daj iz Nemčije robo nabavljat
cheer.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.